We were made to break

vi åkte som planerat iväg till ockelbo å edwina. firade moa lite, kramades, lekte. mot kvällen åkte jag, jenny å edwina till furuvik. kikade på darin, drack lite öl, råkade köpa ett åkband å åkte massa karusell? va super mysigt! efter det valsade jag vidare med jenny, kämpade för steg, en sväng på baren, en sväng på efterfest, en promenad hem, och varit tjurig på hela världen. 
 
söndag åkte jag också som planerat ut til mångeln med kusinerna. mådde som ett jävla as och värre ändå, men det var mysigt. badade till och med. åkte hem, började planera att åka tillbaka till ockelbo för promenad å vin. men var alldeles för slut, somnade 22 och tvingade mig själv upp ur sängen i sista sekund 13.30 måndag. trött. 
 
tisdag vaknade jag iallafall lite mer som människa. gick ut på en promme även fast det va alldeles för varmt, mötte upp jeffa med sällskap en sväng på stranden. onsdag va jag och david en sväng till stranden, sen kom jojjan på en rast å käkade glass. torsdag åkte jag till edwina innan jobbet, kramades med kidzen å fick lunch. idag sällskapade maria i lastbilen. imorgon är tanken stranden med jeff på fm om vädret vill, kalas i skutskär, en sväng i valbo, sen iväg på molly i furuvik. 

jag har ingen aning var vi ska nu. Men så länge vi går åt samma håll, så kommer allting ordna sig

varit en vecka med toppenväder, sol å varma grader. har jag tagit vara på tiden, nu när jag äntligen kan? har varje dag den här veckan påbörjat en städning som jag inte orkat med, tagit mit ut på en promenad iallafall, annars sängen.
 
idag har jag samlat lite energi av fina människor. jag å stefan mötte upp jeff på stranden, så kom ju linnea också! va ut till årsunda en snabbis, samt glassdate me andra mostern. imorgon ska vi åka till edwina å familjen, ska bli fint å få hänga lite med dom. kvällen hade jag sagt att jag skulle med å öla efter lingbolyran. men vill inte, borde inte. vi får se. söndag är det planerat att åka till mångeln med kusinerna.

you were the shadow to my light

jobbet rullade på fint sista dagarna. när jag kom hem fredag så mötte jag annis för en promme, sen slutade vi på min balkong med lite vin. lördag va vi ut till trebo och kikade på matchen, jojjo gick in i sorg och vi försökte lösa det med shots. en flaska senare så har jag inte så mycket minnen av 30års festen, men vi hade skoj! jag vaknade med korken till shotsflskan i bh'n, träningsverk??? och sår på benen.
sov bort hela söndagen som dessutom va en toppendag? jenny följde iallafall med till sundsvall. vi hade bakishäng i form av, glass, chips, godis, bullar, muffins, brownies, massa läsk och max. de va bra! jag ska väl ta mig ur sängen och kanske ut på en promenad. sen ska de städas, minns knappts när det städades ordentligt här hemma sist. usch. torsdag är det middag hos mostern. så kommer linnea äntligen hem sen, längtar! 

You don't have to pretend that it's easy all the time You just let it go and, and grow with it

så var marknadshelgen överstökad och förbi. längtat som tusan efter att få förfesta hos edwina igen, det har vi inte ens gjort. men varit en bra helg iallafall! vi har grillat, myst och dragit vidare. marknad, karuseller, öl. två dagar av det. samt efterfest, flotte, fyllekäk, skratt å fina människor, såklart! söndag vaknade vi hos eddis, mötte upp stefan och gick igenom marknaden en sista gång. köpte munkar också, det måste man ju. tack å lov sluppit bakfylla, men lite trött har man ju varit. tack för i år, ockelbo, marknad å mina fina vänner. 
söndag em kalasade för jeffa å jojjo. sen stannade vi kvar, spelade kubb å käkade. stefan sov hos mig. när jag kom till gävle måndagkväll efter en hyffsat lång dag, bytte jag av mackelito med tokpunka. så tacksam att det inte smällt efter vägen. igår va jag till edwina fick lunch å kramasdes med empis innan jobbet, som sen rullat på fint. idag har jag hunnit med en promme, en dusch å lite käk. strax dags å rulla. 
 

RSS 2.0