I just have to fall back in your arms

är så sugen på promme, men kan ju inte lämna t&s, å sen så är jag ju i gävle. promme här, njanä. ingen av grabbarna vela kika marknad så vi vart hemma. trökigt, hade ju varit mysigt å sprungit igenom. MEN, lyckades skaffa mig en munk iallafall! vet inte vad vi gjort idag, egentligen ingenting typ? hälsat på mamma, duschat, nyss gjort mat till gräääbbsen. senare kommer hanna hit och spenderar lite tid med mig. trevligt tycker jag! bästabestie♥
 
 

-




so please hold on, never let them win

spread your hair across your universe of magic,

Like every city needs a distance, every sky demands a moon
Every winter needs a snowfall, every summer wants a June
Every minute needs the hour, every day demands a night
Every giant supernova, it's the city with your light

I don't need no superheroes, I don't care for Gods with wings
I hear teardrops on the pavement
I don't need a perfect mirror, I don't care for queens and kings
We are free and we are perfect

Try to say something that matters
And say don't ever close us in
 

if you only knew, what's on my mind, right now.

 
 

hoppas bara att det går mot det bättre nu.

kom hem onsdag kväll, bakfyllan började sakta men säkert smyga sig på så jag slängde mig i sängen och sov bort den. vaknade idag, ej bakis. men fy så sliten! va så jävla klen, kunde typ inte röra mig, skakis som fan. är i gävle nu med tobias å stefan. ska kanske iväg på marknaden imorgon. annars får vi vell seeee.
 
 

studentkryssning #4 - 2014

årets och denna gång min studentkryssning. var inte ett dugg taggad. men full vart ja, spydde å däckade runt tre, haha! vaknade typ 2h senare och va vaken resten. ganska duktigt jobbat ändå? h&m vela sova då så jag gick runt ensam å skaffade nya kompisar. va meed om trevliga å mindre trevliga saker. vart av med all alkohol när vi klev av båten. argåledsenfyfan. älskar hanna&maria♥
 
 

my castle is in the stars

har hänt en del sen sist. i helgen kom hanna till mig och vi råkade få i oss några mysöl. kom även förbi en pojk från krogen, i träskor. HAHAHA. var bara tvungen att nämna det. på söndagen kom maria å emma, vi kikade en film sen tog jag å emma promme. i måndags va jag&jenne&jojjan barnvakt åt tyra några timmar, super mys. sen va jag till valbo med emma, jennifer å hanna. sen sov jag hos hanna. tisdags va de kryssning. 
 

Only know you've been high when you're feeling low

 
 
 
 

i used to think i have the answers to everything

igår hämtade jag å david stefan i ockelbo sen åkte vi till mamma i gävle och käkade tacos. Hon och Zina fyllde år i torsdags så skulle egentligen fira lite dom, men zina vart inte med, tråkigt, saknar henne massor! idag är planerna en promme med emma å färga hennes hår, också kommer hanna hit! det blir trevligt :) BTW, buda lägenhet igår och idag fick vi samtal om att den är vår. grymt!!

itchy och charlie


pussla ihop rätt bitar

älskade bebis har varit hos mig idag, och vejjan. de va trevligt. vi hälsade på humi å hans illrar också, vet inte riktigt vad jag ska tycka om dom. fascinerande men läskiga. jag ska försöka ta tag i plugget som ska in imorgon, är inte alls nå sugen på de. haha, orkar inte börja.... sen en promenix med emma! 
 
 

lite av en annan sida

jag å david var en sväng till valbo igår, skulle kika å drömma lite om nya lägenheten. jag vela köpa en liten söt stekpanna men det fick jag inte, köpte istället ett bord. haha känner mig stor när jag kastar pengar på sånt, för inte så länge sen köpte jag ju nya stolar hem också! käkade tacos. skitt got. idag ska jag städa, plugga faktiskt och ta en promenix. 
 
 

lite vardag i vardagen

aaaaaaaaaaaaaaaaa. always. idag va jag jättejätte trött, nästan lika trött som igår. men tänkte att jag måste ju vara duktig idag. så slet mig upp ur sängen å lunkade till skolan. matten ska va inställd denna vecka ":)". så nu är jag hemma och grinig hade kunnat sova till tolv. fy vad jag saknar min gummivän också! pontus hälsade på en sväng igår å, mysigt. btw, jag älskar alla satans öl-nomineringar. tycker dom är skitkul men david hatar mig för att jag alltid kollar på alla, skit dryg tycker han att jag är :)) 
 

nå senare ur utkast.

blir lite glad jag när kikar igenom senaste tiden på bloggen. har spenderat min tid med fina saker i livet! myst med tyra, myst med edwinas moa, fått en ipad, härjat lastbil med gummi, roadtripat en sväng med sandra,  haft en trevlig bowling/käka kväll med edwina å co, bokat en resa, tattuerat mig och klarat C-skrivningen. bestie mys.

å då va allt detta bara den absolut senaste tiden. såklart saknas en del, som linnea och zina bus, mina fina vänner kvällar och lite sånt där. men det kommer och det har varit. ibland ser man det ljusa i livet och det är fint
 
 

gräset är inte alltid grönare på andra sidan.

helgen har glidit förbi och en vecka utan anna väntas, skit tråkigt. va en liten satunge å orkade mig ej upp idag men ska gå resten av veckan iallafall! hanna kom hit efter skolan, vi va ut i fina solen! det va trevligt. senare ska jag ta en promme med emma å. igår fick jag frukost på sängen av min prins, nybakat bröd. underbar kan han va om han vill.
 

trivs så fint i din famn


hjärtis dagen idag

åkte med emma å skjutsade anna till tåget. hejdå gummivän, already miss you! va hem och sov en sväng och myste en snabbis med prins. fick frulle å rosor, älskling ♥ hanna kom hit, så vi har kollat film och pratat lite. mamma och stefan va också förbi en sväng. nu är de bara vänta till david kommer hem igen dåå, typ, elva... vill på promme men inte all alone. ajaaa. HAPPY VALENTINES DAY ALLA SNÄLLA!
 
 
 

hur man spenderar tiden

åkte till falun imorse, hittade vart vi skulle utan allt för mycket virr, så de va ju bra. hade glassdate också! har gjort omprov i matte som inte heller gick nå vidare och nu ska jag sova en sväng. ska spendera natten with ma homies och imorgon sticker min gummivän till thailand, fy så tråkigt. 

under himlens gråa måln

deprimerande väder har de varit idag, tråkigt. en sväng till skolan, en sväng med jennifer å mode och en sväng till valbo med maria&lina, det är vad jag har hunnit med idag. OCH, för att inte glömma. kikat på en lägenhet också! spännande vaaa. ska kika en till på torsdag och en annan oklart vilken dag. hihihähää. ska kanske ut på en promme strax sen sova, skit trött är ja fyfan. falun imorgon, deee kan bli kul ;) 
 
 

när dom viskar mitt namn

ääär hemma från skolan, ska ta tag i denna gamla lägenhet och reda upp lite. här ska städas! har kört igång diskmaskinen så första steget är taget. sen blir de promme with maaa homies och möjligen lite plugg. blir så glad av solen och det varma vädret, hoppas "fusk-våren" håller i sig så vi slipper vinter å kyla, hähä.
 
 

så jävla arg arg arg, i onödan.

idag va inte livet på min sida. karma slår mig så jävla hårt i ansiktet om jag gör minsta lilla grej alltså. först startade inte bilen, sen sluta telefon halvt funka också fick jag tillbaka bötern. man ba ok, lovar att ej skita i skolan imon karmis. aja, varit hos min bebis en sväng idag iallafall, saknat henne! ska snart dra en prommis med a&e, sen vänta på att prinsen ska sluta. 
 
 

där en annan värld spelar in

va ledig igår, de vaa skönt. emma kom hit och käkade tacos med mig och david. också kollade vi någon film. anna kom en sväng när hon slutat också. ma homies. har nyss duchat, ska fixa i ordning mig lite sen kommer maria å hämtar mig. ska till edwina ikväll å ha lite tjejmys, de ska blit trevligt :) 
 

som att det är meningen men varför

klarade skrivningen, så ett steg närmare C-kortet. kikat i valbo, va till skolan en sväng å hem till gummi lite. jag å david har käkat gott. sen har jag träffat lina och sandra en sväng ikväll å. 
 
jag har alltså gått fordon i snart 3år. har tagit ett och ett halvt körkort. och idag skulle jag fylla på olja i bilen. köpte en dunk och började ha i skiten, frågade anna hur mycke jag ska ha i, ingen aning, vi körde allt. vi hade i hela jävla dunken. funderade lite över varför de inte vart fullt, men det var vell inget mer med de? kom hem till david som trodde att jag skämta och sen dumförklarade han mig riktigt ordentligt. hoppsan. stickan, glömde fan kika den?! fick lite panik för ett tag, men david ska tömma imorn. haha är så jävla värdelös
 

-




det är inte som det ska vara

ledig idag skulle man kunna säga. är hungrig men orkar inte röra mig, david kommer hem snart han kanske kan ge mig lite maaat. ska ta en promme med anna sen och efter de plugga! ska skriva för C imorgon, får hoppas det går vägen! kanske hämta ut studentmössan å, det näärmar sig?? saknar prinsessa ♥

sleepy dragon tattoo

ja häääärregud. har velat tattuera mig länge, men aldrig riktigt vågat. jag är ju så fruktansvärt mesig. igår vart det lite spontant, fyra timmar senare satt jag där och 20min senare va det klart.
 
första tanken var att det kändes inte lika farligt som jag föreställt mig, andra tanken var men hur ska jag palla att det gör så här ont hela tiden, nästa tanke va måste be om vatten och ta en paus. 
 
han hade gjort två ord när han gick och hämta vatten åt mig. jag vart yr, sa att jag trodde jag lära spy, sen börja de blinka svart, som när man ställer sig upp för fort, blodsockerfall eller va det heter. la mig i davids knä för att det svarta skulle gå över. tänkte FANFANFANFITTAFAN. kommer inte klara det, fan jag kommer inte kunna göra tatueringen. la mig ner och sen va allt bra, kändes som om ingenting.
 
antagligen va det för att jag va så satans nervös innan, så jävla spänd också andades jag knappt, haha. fortsättningen gick iallafall bra! gjorde ont, men gick bra. förvånad att det gick så snabbt men en lättnad. 
 
haha, alla som säger att det är en skön känsla kan ta sig någonstans för det är de fan inte, men det går om man vill. nu är det gjort iallafall! kommer ALDRIG göra någon "bara för att"-tattuerig. och skulle aldrig palla en tattuering som kräver längre tid. men har jag något mer litet jag verkligen vill ha, då gör jag det igen. 
 
 
 
 

tatto pain pain pain, grina

jahaaaa. har hunnit med att boka en resa. strax innan studenten så man kanske är lite brun? åker med anna å emma. super mysigt! igår pluggade jag å anna sen glodde vi en film å käka, emma å david va med dom å. va en sväng till skolan och har trixa med lite saker hemma nu. är törstig, bajsnödig och måste duscha... men david har stängt av vattnet för han grejjar. happ. nervös så jag spyr å. 
 

"studentresa", kroatien bokat!

 

det är inte vad jag förväntar mig

var till gävle en sväng med jojjan i fredags, sen till uppsala med sandra å alle för att hämta en bil. sandra fyllde år å, så massa grattis till henne! igår så åkte vi å edwina&mathias&patrik till bollnäs, virrade runt ett tag men tillslut vart de käk och bowling. myste lite i ockelbo å innan jag å david åkte hem. vi har precis käkat tacos nu, snart kommer anna å emma ååå vi ska kolla film. mysigt
 

RSS 2.0