be a rainbow in someone elses s cloud

måndag - var ut till boänge för 50års kalas! 
tisdag - myste ut i skogen med fyrhjulingen å plockade nästan lite bär.
onsdag - klev upp tidigt för solen å åkte till sandbankarna med jeff, hur härligt som helst att äntligen få lite sommar. grillade i järbo också innan jobbet. 
torsdag - klev igen upp tidigt för solen, jeff plockade med mig till mångeln. sola å sova var tanken. ta fyrhjulingen å hämta å bygga stenar tyckte moffa. det blev bra det med. en sväng med lite bubbel på en flotte och avslutningsvis tillbaka till sandviken och dricka lite öl i trebo på två blyga. 
fredag - åkte tillbaka till mångeln, mackelito kom förbi med. 
lördag - fick bli lite strandhäng i sandviken och mot kvällen gled vi mot rättvik. öl, miriam, hoffe, langos, churros, en jävla kisskö och fint sällskap. 
söndag - tanken va att dra tillbaka till rättvik för en runda till. men stannade hemma å myste med p-ojken istället. slippa börja en vecka stockholm bakis också, rätt skönt. 

alla färger flyter samman, inget går att hålla kvar.

en vecka stockholm.. måndag gjorde jag egentligen ingenting, tisdag skulle jag ha frukostfika med ann å jeff men vi fick flytta fram. onsdag hängde jag med linnea på fm. efter jobbet tog jag en promme med lina, som blev ett glas vin å lite till. torsdag va jag förbi hos annis innan jobbet å fick hälsa på nya sune! fredag fick jag kramas på pojken som kom hem från fjällen. lördag åkte jag till stranden med jeff, mot em hämtade vi sigge å thea å drog till furuvik. badade en sväng där sen kikade vi miriam! söndag kramades jag ikapp med honom.

-

And the freedom of falling
The feeling I thought was set in stone
It slips through my fingers
I'm trying hard to let go
It comes and goes in waves
It comes and goes in waves
And carries us away

jag låtsas som inget, men jag hoppas på allt

måndag - katthäng, städning, promme
tisdag - hängde med lina, jeff kom också. vi gjorde våffellangos å kikade film
onsdag - käkade ute i årsunda
torsdag - myste pizza å kattungar med ann å jeff
fredag - hämtade linnea och åkte till furuvik med jeff. fick nästan kolla på kameler, lite karusell, misslyckades med att vinna lite allt möjligt, å kikade molly
lördag - dollbie väckte mig och linnea halv elva (!) skapligt sovmorgon gumman levererade. åkte till ockelbo på kalas för moa. lämnade tillbaka linnea, drog till gävle å vidare till furuvik. drinkade en del med jeff å emma å petra. plockade färdgods hos en avslutad förfest, hittade ett djbås å spydde som tusan.
söndag - sov igenom hela dagen ungefär. och sen mådde jag inte inte alls bra. maria kom å käkade tacos å kikade film på kvällen.

-

And I know you know I'm not perfect
I hope you find that I'm worth it
I'm gonna show you won't be alone
And we can grow old baby we can grow old
Say yes and you won't regret it
Your heart won't break I won't let it
I'll make you see it's not make believe
And we can grow old baby we can grow old

jag försöker men jag förlorar varje gång

måndag gjorde jag ingenting annat än sov och jobbade. likande tisdag, sov länge. men va förbi mackelito och fick lite fika innan jobbet. onsdag va jag till edwina å fick lunch. torsdag stannade jag i sängen och fredag lunchade jag med macke å shake. körde dubbel stockholmsundsvall igen, skönt att ha det gjort och festligt med mackesällskap. helgen har varit järbohäng, fyrhjuling, kattbebisar, grillat och lite kramar. 
går in på en tredje vecka av att vara mindre människa. så jävla mycket dag till dag, tröttsamt men det är okej. idag har jag promenerat, hängt me alla slags katter och städat. ska käka något, kika en film å dra iväg till jobbet. i veckan ska jag försöka hinna med lite allt. hälsa på annis å nya hunden, linahäng, jeffa å kika london, trebomys, grillkväll, alla katter å jobb såklart. i helgen äre linnea å kalas. det blir bra.

-

And we were
Making plans and breaking dreams
And you were next to me

And you said
"Hold me, I'm falling apart"
"I'm scared and lost in the dark"
But this feeling, surely cannot last
So I took it away
I took it away
Away from you

Now all my drinks and all my feelings are all fucking mixed

fredag och marknaden var kommen. åkte till ockelbo, sprang igenom marknaden å käkade en langos. vandrade genom fyra förfester och slutligen fram för karusell å öltält. slirade till det lite och sov någon timme med jennys å magge. 
lördag vaknade vi till livet för teqilafrukost. sen vidare till sandviken för mackes å shakes babyfest, "gender reveal", supermysigt. kakor och en pojke! att jag kom från teqila, inte va i bästa skick, glömde nycklarna till lägenheten hemma osv, va ju en mindre rolig historia. men det är tur jag har massa fina själar runt om mig, så det löste sig ändå. 
tillbaka till ockelbo och edwina, grillade å myste. fram och drog såklart lite karuseller, så jävla död i kroppen. lite öltält, och hemgång. marknad är ju alltid mysigt, får träffa dom där flesta jag tycker om, öl å karuseller. så är ju nöjd, men var väldigt segt i år. förutom karusellerna, fasen va dom körde.

RSS 2.0