första advent i dag :)

hohohoho, torsdags hade vi hemstudiedag, så då sov hanna hos mig, sen torsdag-fredag sov ja hos hanna, (((: på fredaaa efter skolan lekte ja me emma, när hon kom hem från polen :) vi va hos knalleeen och kikade film. lördaan så åkte ja me mamma till SANDVIKEN till jennifeeer, undeerbart. vi bakade pepparkakor, finfina såna. grisar och vaccin sprutor... mm ;) sen så sov iv osv. i daag så va vi te mormor hon fyllde år grattis, också var vi upp på julskyltningen osv. I MORTGON ÄRE SKOLA, DÖDA. mamma hade skafaft ny intenet sak nu så båda skulle kunna sitta vid internet ( efter som de gick sönder när de oska, så bara en grej funka) aa också blev de nå chall när hon instalerade de så de gick inte. och sen har hon gjort nå annan skit så ja kan varken ha det gamöla eeller nya internet skiten. BRA TACK JÄTTE DUKTIGT, jag är inge irriterad just nu :) idag är de första advent. hejdå

jag lever på att ingronera dig,
allt du gör är så * störande.

29/11

as soft dag i skolan. typ inga lektioner

AS SKÖN DAG IAF. edwina kom hit i går och sovde hääär hos mig. vi hade typ gansak tråkigt och överdampade osvosv, till slut lugna vi ner oss och kollade lite film iaf:) idag så börja vi me ååhå inte sova över faktist. sen så va ja och tog nå prov skit ;s och sen till skolan. typ världens skönaste skoldag. va inte me på idrotten efter som jag missat mer en halva när jag var borta, bilden ( var nääästan instäld ) men hade vikarie. aja, sen engelskan hade vi bara halva sen fick vi sluta för hon va så trött i dag och vi va såp duktiga, matten var instäld. och sen så hade ja ingenting på hela dan utom spanska sista lektionen så ja åkte hem ja :) hahah en och en halv lektion i dag då, :D nuuu, har jag städat jätte fint. också ska jag duscha, sen åker ja me halvsex bussen fram me edwina och didde. sen sååå ska ja sooova me hanna i nattt ! :D hemstudedag i mrg :) pusssssssss och kram!

jag vill våga tro på saker,

veta att det verkligen är sant.

25/11


helgen.

hohoho. i fredags efter skolan så drog jag hem en sväng. och sen i väg till edwina. hanna va redan där, vi käka tacos och skit och hade myyys :) sen lördaaan, så blev vi kvar där en natt till, ennumera myys :) oooch i dag hare varit slappt och sovit osv.. hemma nu, segt och trögt. har nyss duschat, nu blire tv och sen sova. skolan suger sönder, jag ska strypa den. men ligger inte efter i något nu tror ja, med tanke på att jag lämnat in uppsatserna och förra veckans läxor osv. men nu så taggar vi prov på fredag då? ååhåhå. godnatt :)

jag orkar inte tänka,
jag vet inte.

22/11

veckan tyyyp (:

skrev klart NO uppsatsen och lämnae in den ibörjan av veckan! :) men sen hade jag hkk prov i tisdags, vilket jag trodde var nästa tisdag, men jag tror det gick hyffsat bra endå, fast haha... skapligt mycke gissningar :D ajaa, har skrivit klart SO uppsatsen, ska fixa så jag kan redovisa den i morgon. Sen lär jag slönga i hop nån sån här nyhets grej också -.- KUL de. i går vare frilufs dag, SEGT som fan. gick till ulvsta typ, as segt ;( men min mamma var faktist snäll iaf + på de :) seeen så, har jag nog varit framme någon kväll. och jaa sak samma, i morgon blire mys hemma hos edwina, hanna blir också me tror ja :) inattt när jag inte kunna sova, så ritade jag helaaa mina ben, de vart jätte fint :D haha. men ikväll blire sova tidigt som sataaan, nu blire plugg :) eheee, men smsa tycker jag.

bara låt mig va, vet inte varför,
men blir så sjukt irriterad på dig utan anledning.
19/11

hata skolan och dens tillbehör!

helgen har varit skapliig :) !! 
i fredags så sov jaag hos edwina, myspys (: höhö, sen lörddag så sov hanna här, myspys (: haha m, har inte gjort nå speciellt. i dag typ slappa södner bara, och de e najs :) satt fröesten i går kväll med hanna, vi båda hade uppsatser åhgöra så skulel skriva dom. hon gjorde klar sin, men jag satt seriöst i tre timmar och bara kolla på den jävla texten utan åh skriva nånting? :s ooooops! lär försöka i gen nu, måste görat!

*har en NO uppsats som verkligen måste göras klart NU, den skulle vara inne innan lovet.
*har en SO uppsats som jag har redovisning me på torsdag, måste göras!!
*har engelska grej, som borde in så snabbt som möjligt.
*hkk prov, nästa vecka?
*kemi prov om två veckor?
*matte prov om tre veckor?
något sådant? :) TAGGGGGA!...

det va kanske de som behövdes,
för åh inse att jag nog inte saknar dig!
15/11

massor av bilder, snäll i dag !

hihi, skit i dagen den har inte varit nå spec.. men nu äre så att jag sitter och tar bort massa gammal skit från den andra datan, hahah har hur mycke musik som hellst :o och flera lika dana låtar, varför? haha :D men iaf, de e ganska kul, gått igenom massa gamla bilder också. HAHAHHA shiit!! sjukt söta barn lite här och där lär jag säga :) och här kommer några!






 

 


veckan typ.

veckan har varit upp och ner. hänt lite allt och inget, men hade utvecklingssamtal i dag, gick bra tyckte jag. men mamma lacka efter vetefan varför :s jadu. sen så har ja iaf fått word fixat nu, så har skrivit lite på ena uppsatsen, ska fortsätta med resten sen. C-laget tog sprutan i dag :) massa folk som har ont :D HAHHAH sucker. glad fan att jag inte tagit den. har sovit över ganska mke dne här vekcan tror ja :o sug sönder! men iaf, jag kan itne sova. men ska frösöka mera nu.. godnatt OCH ALLA OCKELBO BARN

jag håller inte på me christoffer
jag håller inte på med didrik
jag håller inte på me kim
jag håller inte på me timmy
OCH nej de e inge fel på dom. men vi håller inte på i vilket fall?
och jag gillar dom som kompisar, de e så de e förstå de!!

du får tro vafan du vill, 
för jag skiter i vilket.
12/11 

helgeeen

höhöhö, helgen har varit skaplig, men väldigt tom på hanna :o hihi. i fredags vare skola såklaart, åthelvete me den. men minns jag rätt så slutade vi fan tidigare iaf :) och de e bra! efter skolan, så drog ja hem. de va täntk att jag sen skulle till edwina ( och äta pannkakaer ) haha. sen dra fram, me dom, och sova hos hanna. men så vart de ju inte, nej. fick inte, men kom ut en stund iaf på kvällen sen. va me timmy, kalle och emma, vi va och kollade på match, vi vann :D eller itne vi då men.. aa och sen hamna vi hos micke ett tag. LÖRDAAAN, så dampa emma mig för jag skulle upp för vi skulle hinna te matchen, tyckte jag var ganska duktig iaf, vi han se typ 15 min. HAHA :D efter den, va vi framme ett tag, sen drog emma till lingbo och jag hem. och senare sov emma hos mig, efter mycke om och men... IDAG, så dampa emma också mig för att vi skulle hinna till matchen ;) och vi han fan se en och en halv period :) men sen drog emma :o jajajaja... vart hem för mig, hanna&edwina kom förvi på sina räserhästar en sväng :D hihi. för mig blire nu, duch och tv. i morgon skola, (y) jätte kul. måste göra uppsatsen! intee varit me hanna nånting i helgen /; men träffat na iaf, och ses ju i mrg.
men iaf.. JAG SAKNAR HANNA!♥

mitt humör kan va på topp, men..
när man kommer i din närhet sjunker det direkt till botten.

8/11


hemma från skolan i dag

inte skrivit på ett tag. MEN i tisdags så va ja me hanna hem efter skolan, sen va vi på konfa. SKIT KUL, enormt verkligen... sen onsdag så efter skolan lite senare på kvällen kanske de heter va ja till edwina en sväng, vi skulel plugga lite hahah de blev mke plugg :D och sen så i dag så har jag varit hemma, för sov över lite.. och sen så hade jag ont i magen ocksåå O.oo . hade tänkt ta tag i den hära gamla NO uppsatsen och göra klart den som skulle va klar för länge sen så ja kan lämna in den, och sen börja me den hära SO uppsatsen som ska in om ett tag. MEEEEEEN, min data är helt störd, och word skiten funkar inte, och inte en jävel fattar och kan hjälpa mig, av dom som liksom kan datorer! :o mmmm, de va kul. i mrg ska folk ta svinsprutan HAHAHAH inte jag. nej skiter i de ja, hata spruter och all skit av den, och sen så har jag varit allergisk mot ägg så slipper pga av de också :D hahah hoppas alla barn får ont. nejdå, hoppas alla blir jätte friska. sen så hade jag G+ på matte provet, en poäng i från VG om jag kollade rätt. på engelskan hade jag VG+ och sen  typ G G G på dom aandra eller nå sånt. får se va helgen har att bjuda på, tror de skulle va emma, annars ska jag snacka me hannna saknar hon, men får se huree blir :) PUSSS OCH KRAM OCH GODNATT.

har inte tänkt mer på de,
och vill inte heller.
5/11

de kommer jobbiga stunder också.

att saker och ting orkar hända?, va e de här, varför snälla varför? snart har 15 år gått, och här står jag en i dag. utan dig, men även utan sorgen och smärtan jag bar över dig. de kommer stunder, små gropar man kan fundera över det, men de e inte ofta och inte mke. för mig va du borta nu, det var borta nu. jag fällde inte fler tårar för dig, efter 15 år hade jag lyckas släppa det, på riktigt tror ja. men då ska de komma upp sånt här, såklart? jag vet fan verkligen inte va jag ska göra. HAT är vad som finns inuti mig till dig, vad har jag att ge dig? jag har varken styrkan eller viljan att bygga upp något med dig. du fick fan dina chanser, men dom blåste du bort, jag var ingenting för dig. men nu är jag här, och hur ska jag göra för att inte göra bort mig? jag vill inte, jag vill verkligen inte, jag har ingenting att säga dig förutom hur mke jag verkligen hatar dig ditt jävla svin. men samtidigt, kommer jag inte ångra mig nå enormt? försvinner du sen, då fick det aldrig någon chans. jag har aldrig fått en förklaring, men behöver jag de? behöver jag den nu, efter alla dom här åren, behöver jag den? skulle inte klara av lögner, men troligen inte sanningen heller. det är så jävla svårt. jag har inte en aning va som ska hända nu. FAN, jag orkar ju inte. men nu äre så, och vad gör jag? inte en aning.
jag trodde inte jag skulle behöva fälla fler tårar över dig och de här  i gen.

jag tror, att för mig e du faktist borta. visst, jag kommer ner i stunder då jag blir jävligt depp och bara tänker på dig dig dig. men e de egetnligen dig jag saknar? de ja tänker på e allting vi gjorde, va kul vi faktist hade. jag saknar nog dig och det, men jag vill inte ha tillbaka det. du betydde nog mer för mig, en va jag gjorde för dig. jag vill ha närheten.
nu försöker jag verkligen släppa allt över dig, på riktigt.


halloween.. cp måndag.

i helgen hände det inte så mke mera, eller kanske fast äsch :D, i lördags iaf så kom jennifer hit me buss, och MICKE, TIMMY, KALLE , & LINA skrämde skiten ur oss :o... halloween.... roligt!  körde ut oss i skogen, sen drog dom och pissa typ.. aa orkar itne förklara bättre just nu :D haha. & föresten hjälpte jennifer mig me min SO läxa så nu e den klar. sen iaf så hände de typ inte så mke mera intressant. MÅNDAAAAAG, äre i dag. och den har sugit sönder ganska mke.svenskan i morse va skit seg, kom typ inte riktigt i gång. sen på NO:n hahahahhahah säger jag om den. annna bara skrek som nå hysteriskt vet inte vad, och ingen tog åt sig alla bara garva :) att tösen inte kan fröstå att de inte blir bättre för hon ser skapligt kul ut och aa.... så där slutade det me att man fick lite skäll kanske, men sa faktist förlåt sen ja. mmmm..... sen så på spanskan vare film, och på enspänn vare film. efter skolaaan, så skullla ja va framme me dridik. vi gick ner te kuxa, träffa typ massa folk där. och sen kom de mera folk osvosv.. sen vid sex tiden gick jag upp och mötte edwina vid bussen, sen gick vi te UG ett tag och slappppa där. sen fick mamma onfiebnieb DAMP på mig :s mmmhm, så åkte hem vid halv åtta? hem då och så inte gjort ett jävla piss. GULLLIIIGT. nu ska jag inte göra ett jävla piss till. skola i mrogn i gen taggad, YEEEEEAH enormt. älska skolan! föresten hare börja en ny grabb i våran klass i dag, höhööh. men ett + på trevligt folk man träffat i dag iaf.

hahahahhaha...
hoppas ni har de bra.
2/11


RSS 2.0