-

Jag har vandrat som en vilsen stenstaty
Jag har vart på rymmen utan någonstans att fly
Det här är slutet på resan och början på en ny

det är fel i världen här idag

tisdag - drog förbi hos marris å käkade våfflor innan jobb.
onsdag - myste med lina på stranden. 
torsdag - date med annis, vi köpte sallad å käka i solen. 
fredag - skulle till valbo men blev inget av, men lunch me marris. 
lördag - jobbade och hängde hos hannis hela kvällen.
söndag - stannade i sängen ungefär hela dagen, hur skönt som helst. gjorde nog inte mer än en liten promme på kvällen. myssöndag. 
 
idag har jag städat hela hela dagen. bytt sängkläder och varit duktig. har försökt haffa jeff men hon verkar inte vara så intresserad av mig idag. ska ta en promme, en dusch, käka nånting och åka en sväng till sundsvall. imorgon ska vi försöka rocka sista april i järbo? resten av veckan är jobb och födelsedagar. ååå så ska gumma flytta hem, älskade saknade.
 

-

I'm a million miles away from who I wanna be
Don't give up on me (Don't give up on me)
I know I've made mistakes, just promise that you'll stay
Walk with me
And tell me that I'm never alone, never alone
Tell me, 'cause I'm tired of walking alone

And I'm always tired but never of you

så va långledigheten slut, men har verkligen haft en toppen påskhelg. hunnit med massa fint! städade ballkongen och drog hem möbler. lite iallafall, och bråkade satan med. samt vet inte hur jag ska göra för att få plats, vilket och hur som blir bäst. så kom inte längre. linnea kom hit och hängde med mig också, vi myste pizza på balkongen med nästan möbler. 
 
fredag - hämtade linnea och plockade samt pyntade lite påskris. va till gävle å hade påskmys med ann å jeff, blev en sväng till elsas, hur mysigt som helst. avslutade dagen med grill och vin hos eddis. 
lördag - jeff plockade upp mig vid 10, t r ö t t. så åkte vi till årsunda där det levererades brunch. vädret levererade minst sagt, så vi tog tag i att städa i ordning altanen. kände mig lagom snygg när jag dansade omkring i kjol å bh, en mimosa i ena handen och en barnsop i den andra. samt käkade lite morot som jag fått i ett påskägg. vi lirade igenom dagen med massa mys, drinkar å grill. på kvällen va jag till lina och firade som fyllt år! 
söndag -  va tillbaka till årsunda och firade harry! efter det påskbord och avslutade kvällen med spel och drinkar. 
måndag - myste lite i solen. va till mamma, fick tacos och påskägg. 

-

I have a little bit, little bit, little bit too much, every time
I get a little bit, little bit, little bit too drunk, but I'm fine
I have a little bit, little bit, little bit too much, but this time
Oh I'll be givin' it, givin' it, givin' it all up, for a little bit of you tonight

I will never break the storm without you

gjorde nog inte så mycket igår, var ut en sväng i solen. jeffa kom hit å myste på kvällen och innan jobbet hämtade jag stefan så följde han med till sundsvall. käkade frukost och kikade sista bournefilmen, som vi började med för längelängesen. åkte till morfar å fick våfflor av bettis. sen va jag förbi hos jeff å tog en glass i solen. efter en promme fick jag nå ryck och tog tag i att städa läggan lite ordentligt. 
 
så nu känner jag mig ganska duktig. imorgon tänkte jag hinna städa balkongen å! å kanske släpa hem lite möbler. så kan man ju sätta sig ute i solen dessa fina dagar, vore ju fint. kortvecka å, så snart helg igen. skönt, även om den är proppproppad

-


My freedom is burning
This broken world keeps turning
I'll never surrender
There's nothing, but a victory



If I was doing just fine, Would it bother you?

kom äntligen hem till en varm och skön säng. sov tills jag vaknade, träffade mackelito en sväng, promenerade i solen, å avslutade dagen med han å pizza. ganska så bra första hemmadag, även om det alltid är tråkigt att komma hem. 
torsdag - sov massor, helt slut. tvättade, tvättade å tvättade. promenerade till jeffa en sväng, myste tacos med annis, skulle ha sleepover men behövdes på jobbet. 
fredag - städade undan all tvätt från gårdagen, drog igenom valbo med jeffa, sen åkte jag till ockelbo och myste ner mig hos edwina, som dessutom fyllde år! 
lördag - vaknade bredvid moan som dessutom levererade sovmorgon, schysst! mysfrulle och lite lek ute i solen, sen drog jag igenom jobbet. efter en vända till sundsvall åkte jag tillbaka och grillade med gummorna. 
söndag - gjorde nog egentligen ingenting vettigt, mest sov och myste omkring. 

-

(null)(null)(null)
(null)
(null)
(null)

kap verde, afrika - 19

ja, då har vi rockat en resa igen. gick inte all in det första vi gjorde som vi råkade sist. men under veckans gång så har vi ju hunnit med lite iallafall. tagit över djbåset, dansat på bord, följt med hem på äventyr där vi sprungit på vilda åsnor??? och tack och lov, inte sjungit karaoke. gumman visade återigen va den röda byxdressen går för, även kallad spårdressen. 
 
började dock veckan med att bränna sönder mig, verkligen hela mig också. orutinerat, är så att man får skämmas. vi har såklart ätit massor. spanat på rumpor som tusan. och stranden va helt undrbar. skulle ta en fyrhjulingstur till en ännu finare strand, men vi lyckades missa det. hehe. stackars grannarna fick lida av hemsk skriksång, kanske krashade ett par muggar. sängen va hemsk och rummet skitkallt. hade gärna haft det lite varmare men är absolut nöjd. 
 
free the nipples - så skriker hon, DET KOMMER EN KILLE Å EN ÅSNA. 

-

Something about the way that you walked into my living room
Casually and confident lookin' at the mess I am
But still you, still you want me

There's something about the way that you always see the pretty view
Overlook the mud and mess, always lookin' effortless
And still you, still you want me

So thank you for taking a chance on me
I know it isn't easy
But I hope to be worth it


You gave my life direction, i gave your love connection

är så himla trött idag, tänkte gå upp tidigt men det gjorde jag inte riktigt. har iallafall packat, ungefär. lite småtrams kvar bara. städat lite, så det känns lite mer okej att komma hem. åå duschat! nu ska jag träffa annis, vi ska dra en valbosväng. sen iväg till järbo å kramas lite. å slutligen hämta jenny å dra iväg mot arlanda. s-köönt! 

RSS 2.0