hurting you will hurt me too

måndag blev jag väckt ganska tidigt, segade mest i soffan hela dagen. men va en snabbis till valbo och tog en promme med jennifer iallafall!
tisdag va jag också uppe tidigt faktiskt. va till optikern, hade bra syn tack och lov. träffade jeff en sväng, prommade, serier, mat å jobb typ.
onsdag skulle jag till lina, men vi sköt på det. tog en promenad och började sortera å kasta kläder, mina den här gången.
torsdag fick nå infall så jag å david va å kikade på en lägenhet? sen drog vi en snabbis till valbo. jeff kom förbi å rensade lite mer av mina kläder, sen myste jag hos lina innan sista natten.
 
 
fredag, idag gick jag upp i tid för att kunna sova till kvällen, duktig. har tänkt att hinna städa och promma innan david å linnea kommer hem. ikväll skulle jag å jeff ut, men blir nog å mysa hemma istället. ska nog äta glass med sändrow innan läggdags också! imorgon är det kalas för tyra i årsunda. så ska david iväg på 30års fest så jag å linnea får tjejkväll! mysigt, blir bra.

nästan ingen vet nåt nästan inte jag, ingenting har förändrats sen jag sa som det var

marcus varnade mig om ett helveteslass, han hade tillåmed tänkt följa med mig så jag skulle slippa bråka. världens snällaste jävel, älskade underbara. men david följde med, då sista natten. snäll han å! gick helt okej. kom hem och sov en liten snabbis, innan dusch och fix och iväg. 
 
gav vejjan ett supriseäventyr i 30års present, å nu va det dags! hon tänkte till en början inte riktigt följa med, hon hade faktiskt inte tid med oss. men efter ett tag så. rullade mot stockholm, grönan och takida. kl 07 lördag va det morgon för att jojjo absolut ville hinna äta hotellfrukost två gånger.. efter det vilade vi lite, duschade och skulle dra oss mot stan. sen bestämde vi fika. efter ett övergivet strandcafe vart det lunch på vapiano innan vi rullade hemåt. lärorikresa, allt från uber å jägerbombs till hur man borstar håret. 
 
kom hem 17, jag la mig i princip direkt för att bara vila lite. sen skulle jag till lina och sandra och mysa lite alkohol. men jag råkade visst somna ordentligt och sov sen hela natten. vaknade vid 12 idag. det är nästan galet många timmar, och hade jag inte gått upp för att jag behöde kissade hade det säkert kunna bli någon till. jag är egentligen inte förvånad, är det nånting jag faktiskt kan va bra på, så är det ju just det.. att sova. kikade serier halva em, sen stack jag iväg till sundsvall. 

Ber om luft när jag glömmer bort att andas

månag va en vända i valbo med annis. hälsade på david. käkade och jobbade. var en lastbils olycka så skulle bli stående i timmar. var stencool, vild och vågad. hade stannat hyfsat lägligt, försökte mig på att backa över vägen och vända, tack å lov så lyckades jag. annars hade det blivit lite jobbigt. 
 
tisdag hade jag tänkt att jag skulle fippla med en hel del, men orken infann sig inte riktigt. klev inte upp ur sängen förens sent, då för att sätta mig i soffan, käka å kolla serier fram till jobb. 
 
onsdag när jag kom hem från jobbet åkte jag å davven å köpte frukost på bageriet, sen lämnade vi in min lilla bil på service. så nu ska den väl rulla.. träffade jeff en sväng och var till anna en sväng. på kvällen tänkte jag rensa ut och slänga lite kläder, slutade med att jag rensade ut och slängde halva davids garderob istället. jaja. 
 
torsdag åkte till valbo med davven, handlade mycket och mer. nu har jag käkat och packat. dags för sista natten, imorgon ska jag på äventyr med kusinerna, blir skoj. 

Som att ramla och aldrig nånsin landa

jag, jeff å jojjo gav bort middag å bio till ann när hon fyllde år. så söndag hade vi date. käkade på pinchos, sen en fika och slutligen kikade vi nya mamma mia. super mysigt. jag å jeffa fortsatte kvällen på min ballkong med filtar, ljus, vin, choklad, musik och pratade hela natten. 
 
jag och marcus bytte vecka, så vart en till stockholm. måndag är ju alltid måndag, men denna va de nånting hela tiden. allt drygt från däckbyte, olyckor, vägarbeten å trasigt gods. tisdag rullade allt på riktigt fint. onsdag va jag till jeffa och fick lunch, sen kilade vi ner på stan och röstade. jobbet gick lika värdelöst som måndagen. men efteråt fick jag iallafall avsluta dagen med sändrow å en glassdate! torsdag myste jag omkring lite med jeff, en fika på stan och en snabbis i valbo innan jobbet. fredag gjorde egentligen ingenting annat än jobb.
 
lördag kom mamma och bröderna förbi och firade linnea. jeffa och signe kom också. hade sleepover i boänge med kusinerna. myste vin ute i bubbeln och timmarna flög iväg. kom i säng vid 05. söndag - signe gav oss ändå en helt okej sovmorgon, käkade frukost och promenerade hem. föreslog glass och linnea var inte ju inte svårövertalad direkt. cyklade igenom stan, fikade å glassade. käkade tacos gjorde vi också! maria sällskapade upp till sundsvall och där vart det max.
 

'Cause we will never turn our hearts away, You and I. I will be your friend, All my life. If I lose my way, I'll be fine. 'Cause you won't let me go.




vill kunna ge dig allting jag har, men just nu har jag ingenting kvar.

måndag - edwina skulle till tandläkarn så va förbi där innan jobbet å barnvaktade emil en sväng.  
tisdag - gjorde absolut ingenting alls, förutom att jobba. 
onsdag - träffade jeff en sväng. sen åkte jag till edwina å fick lunch, pappas sås å kyckling. i stockholm kom världens bästa verkstadspojke förbi också, som jag saknat honom. huuur längesen som helst ju! de va lite kul.
torsdag - käkade en donkenfrulle och drog igenom valbo med marris, sen käkade vi våfflor till lunch. 
fredag - date med jeff, vart tzatsiki innan jobbet. 
lördag - skönt att sova utan klocka, ja. marcus skicka iväg mig på lite ärenden, sen några för david också. tänkte ta en promenad, fint väder och allt. men är helt slut? ikväll ska jag till lina å mysa film å äta glass. blir fint. förutom att handen gett upp å knölen är påväg till mig. så har också bilen halvt gett upp??? skönt osv.

RSS 2.0