-

för ett årsen klev jag innanför hans dörr för första gången. för ett årsen tog jag mig efter många om och men upp ur sängen, ut å iväg, hit, till järbo, till honom, av alla ställen. för ett årsen såg han mig för första gången och fick för sig att jag va nånting speciellt. för ett årsen idag började allt som nu är vi. 
 
jag är så glad och tacksam att jag beslutade mig att kväva lite emo och ändå försök fira lite nyår. att jag hamnade just här. att just du såg mig. att du visste vad du ville, att du stannade, att du försökte, att du höll kvar. att du fortsätter kämpa för mig och med mig, och att du är med just mig idag. 
 
du är mig tvärtemot. du vill allt som jag inte vill. du ser ingenting som jag ser. du är bråkig och en riktig skithög. å det kan ju vara lite drygt ibland. men herregud, jävla människa. SOM JAG ÄLSKAR DIG. jag är så himla kär idag så att jag nästan spricker. all din skit är så värd när jag får kramas me dig och känna allt fint explodera i mig. så ska vi ju inte sticka under stolen med att jag är en hyffsat jobbig människa med, som du varje dag står ut med också. tack för det och för att jag får älska dig. 

Maybe I'm amazed at the way you love me all the time, Maybe I'm afraid of the way I love you

så kom julveckan hit. OCH JAG HAR JULLOV. känns helt galet, och mysigt, och himla skönt. ledig fram till efter nyår, nöjd.
 
måndag - när pojkvän kom hem från jobbet så gick vi iväg på lite kalas. på kvällen kom jeffa david, mamma å bror också käkade vi tacos å rockade lite bingolotto. 
tisdag å JULAFTON - mysmorgon med paket i soffan så vi tappade bort tiden, på en kvart blev de dusch å fix å iväg till rassefamily, rätt bra jobbat ändå. bara lite lite sen, å det hör ju nästan till. mot eftermiddag/kvällen åkte vi till boänge och firade resten av julen. fick en lillebror med hem också. 
onsdag - juldagen kommen. pendlade en hel del i planer. slutade hemma. en pizza i soffan och stefan stannade kvar en natt till. vi bakade å kikade film.
torsdag - skjutsade hem steff å drog igenom valbo me jeffa. shoppade en del skojiga saker, jag kan va lite bra på det. sen hem å myste tacos me pojkvän. 
fredag - plockade upp jeff å fortsatte våran shoppingrunda. köpte en del mer skojiga saker. hade igår köpt ett vinställ som behövde fyllas. tanken va att köpa kanske 4 flaskor vin, kom ut från systemet med 12. jaja, vinstället fylldes ordentligt direkt iallafall. efter det va jag till linnea med lite julklappar. 
lördag - skulle hälsa på mackebebis å date'a me jennys, men planerna gick inte riktigt i lås som tänkt. va förbi hos några rassekompisar en sväng iallafall.
söndag - en sån här riktig söndagdag. mest bara säng å soffa å lite pizza på det. 

-

'Cause even the stars they burn
Some even fall to the earth
We've got a lot to learn
God knows we're worth it
No, I won't give up

I don't wanna be someone who walks away so easily
I'm here to stay and make the difference that I can make
Our differences they do a lot to teach us how to use
The tools and gifts we got, yeah, we got a lot at stake
And in the end, you're still my friend at least we did intend
For us to work we didn't break, we didn't burn
We had to learn how to bend without the world caving in
I had to learn what I've got, and what I'm not
And who I am

I won't give up on us
Even if the skies get rough
I'm giving you all my love
I'm still looking up, I'm still looking up

JULAFTON - 2019


24 december


Oh, darling the storm will pass and we'll grow old

har börjat med att inte kunna somna om efter rasse åker till jobbet, skitdrygt. blir en del vakna å trötta dagar. i tisdags lucnhades det hos eddis med marris. onsdag va jag å jeff runt å shoppade å småfixade lite. annars har jag nog mest bara jobbat. 
 
fredag innan jobbet bakade jag å jeff lite julgodis, också va jag förbi hos eddis en snabbis. lördag öppnade jag å pojkvän sista söndagsglöggen som va en bubbel, lite i förtid. men den passade sig bra till vårat lussebullsbak! söndag va vi iväg till årsunda hela dagen och firade jul.

'Cause I only lose my mind when I ain't got you

va riktigt skönt med en vecka sundsvall. nätterna har rullat väldigt fint och veckan bara flög iväg. hann med lite allt möjligt. jeffa va hit en dag och byggde byrå med mig, rasse hjälpte också. drog en shoppingsväng gävle/valbo med jeff en annan dag. å fika hos mostern! å en del hemmamys me p-ojke. åå klarat av en sotare också. 
 
helgen fick jag träffa linnea en sväng, saknat den lilla grodan. myste film i läggan med sandra, lina å jeff också. ganska så bra lördag! söndagen vaa vi till morsfarsan å fika me rassefamily. skulle baka dom där lussebullarna också, men hade en bakis pojkvän. vi myste tacos i soffan istället. ganska bra söndag ändå! åååå såklart den 3e söndagsglöggen, den va den värsta hittills.

-

You took my hand
You showed me how
You promised me you'd be around

familyyy

en gumma som vaktar paketen, en gumma som vaktar gumman som vaktar paketen och en grabb som vill sovas med mig. jag va nog vara ganska nöjd hemma med dessa myshögar ändå.

And you know me, always overthinking the worst possibilities

som att måndagar inte suger ändå, så lämnade också rasse mig ensam hela veckan för utbildning i uppsala. skoj. fick iallafall hans chokladkalender, så jag kan äta en på morgonen och en på kvällen. hade lite rassliga dagar. skulle städa och slänga upp julen, men tappade all feeling. har ingen lust, kan det inte bara sköta sig själv. vill ju ha det, men orkar inte. vill inte. 
 
resten av veckan skulle jag hinna med det där jag inte har gjort. annis, marris, eddis, valbo å lite lunch. kanske lite emma också! det är bra grejer, bra tjejer iallafall, minst sagt. sen blev det äntligen helg igen, å en pojkvän hemma. vi bakade nästan lussebullar, kramades en del och så hade jag en tobias med till sundsvall. första svängen på evigheter, skönt å slippa stockholm för en vecka. nu kommer mackelito tillbaka, äntligen. 
- en fin lillebror från bal, och söndagensglögg såklart!

-

Without your arms around me
Without you on my skin
Without you on my body, I'm sorry, I'm sorry
I don't mean to be desperate, or pretend that I'm not torn
But I don't want to let go of the things that keep me warm
Without you I'm just cold

drömma ska vara vackert

måndag - ingenting 
tisdag - drog en sväng i valbo med annis
onsdag - myste pizza å film med lina 
torsdag - lucnhade hos eddis innan jobbet och glassade med sändrow efter jobbet
fredag - hälsade på mackelitobebis!!! lilla jävla gos, så himla liten å fin. ååå så lunchade jag å jeff. sen hade jag en lååååång skitdag på jobbet.
 
äntligen lite helg! vi va ut på en tur med fyrhjulingen i solen. sen va vi iväg på en shoppingrunda å julpyntsrunda. införskaffade oss en gran och käkade tacos. söndag OCH FÖRSTA ADVENT!!! mysfrukost med p-ojke, sen åkte jag å jeff till mamma å brorsorna. vi firade jeff lite väldigt mycket i efterskott. fick fotbad, tacos å en julkalender. en härlig myshelg som tog slut alldeles för fort. 
avslutade med glögg, en varje söndag, såklart. kämpar lite med det.. hehe

RSS 2.0