-


I wanna make some mistakes, I wanna sleep in the mud

 äntligen linneahelg, men känns som jag knappt sett na. hon har varit iväg på nå stallgrej å kalas. men köpt godis på hemmakväll, myst till eva å adam samt lite spel har vi iallafall hunnit med! jag har också hunnit träffa min annis en sväng. och varit ut på krogen. torkade öl på taxikillen, tappade telefonen under scen, bitits, skrivit mer eller mindre skojiga saker. bråkat om toa. ja, ni vet. varit full.
 
hängde morgonen med linnea tills hon åkte. sen ramlade jeffa å jojjo in här med mat runt 13. å så vart dom kvar hela dagen och kvällen. även fast jag grinat ungefär femton gånger idag för dom är lite av hemska människor så är jag så nöjd. perfekt söndag, bakisdag, kusindag. vi har käkat, allt. kikat filmer. pratat. spa'at, skrattat. gråtit. osv. älskar dom. nu ska jag krypa ner! himla trött. 

- 23 barrar



Do you miss me, like I miss you?

vet inte riktigt vad jag gjorde förra veckan? jobbade stockholm, va nån sväng till valbo, va till verkstan, köpte ny soffa, städade. nått sånt! lördagen kom det lite fina kompisar, vi firade mig. spelade shotpong och twister. en eller två öl flyttade in i min nya soffa. rullat igång en nattvecka till sundsvall. hittils i veckan hunnit städa, sprungit igenom valbo och promenerat med jeffo. pratade om å planera nå äventyrligt förra veckan, upptäckte att jag har planerade helger till mitten av mars? galet. 

-

det här med min nya soffa då. är ganska så bitter över det. köpte en darkgrey, gjorde köpet i ganska stressad panik, men det vart rätt. hämtade soffan och tänkte, är det rätt? åkte hem och packade upp och skruvade ihop soffan. det är inte rätt. okej. skitsamma. ja, den är fin. det är inget fel på den. det vart bra, blabla. men jag vill ha en mörk soffa. då är det inte så bra. grinig, miomiss. vem fan ger ut fel soffa ens. å vem fan tar emot den å åker hem å sätter upp den? 

- let me take a selfie



-


I miss you in my front seat

ungefär som sagt, fredags kom jeffa å hängde med oss. bakade lite, käkade tacos och myste. vi kalasade ungefär hela lördag. vaknade till vid 03 inatt, och kunde inte somna om sen.. ganska drygt! spenderade hela fm med linnea. sen har jag hunnit en snabbis till valbo, varit förbi annis, sen till ockelbo och hälsat på david. kom hem för ett tag sen, ska man göra något å äta å kika på något i soffan tro. nja, nä. är så trött, lägger mig å sover direkt. tänkte jag. sen satte jag mig i sängen med en burk kakor framför datorn? jaja, sån är jag. 

-

 
det blir ju oftast alltid toppen. alkohol och spel i alla möjliga former. beerpong, twister, rita, peka. drinkar, shots, geleshots, gelemeloner. partyhattar å festligmusik. men det viktigaste är ju dom fina vännerna.

Got a feeling that I'm going under, But I know that I'll make it out alive

Tänka sig att det skulle bli så många besvikna själar över att man inte tänkte ha någon födelsedagsfest i år??
- men Katrine vi stannar ju alltid kvar å äter pizza å har fest
- Du måste ha fest så jag kan ha min nya tröja
- Katrine du behöver ha fest jag behöver alkohol
spel till festen jag inte tänkte ha va redan köpt, människor jag håller kärt vill komma och alkohol är ju festligt. så man ställer väl upp för laget! jag är aldrig omöjlig. styrde om en del planer och nästa helg har vi partaj för mina 23 vintrar. 
 
Haft en toppen födelsedag! fick frukost och paket på sängen och sen låg jag kvar länge. hoppade tillslut in i duschen så va vi ut å käka. Sen hämtade jojjo mig och vi åkte hem till jeffi för fika å paket. älskade underbara. idag sov jag länge, väldigt länge. hade nog ingen lust att vakna tidigare heller, en tråkdag väntade. ska städa, handla å kanske baka. vill inte heller finna mig i dessa 20minus som vill vara med. imorgon kommer vejjan med kidz hit och grattar mig. mysigt! på fredag kommer linnea äntligen hem, som jag saknar! behöver nog baka och städa lite. lördag kommer resten av family på kalas.

vi ska ta oss framåt, vi ska vidare

va typ nervös över att åka till sundsvall igår. jag är ju så dryg som ska få ångest över något bara för att det var ett tag sen jag gjorde det. men det gick bra. förutom att halva natten ville bråka såklart. när jag skulle åka från sundsvall kunde jag inte koppla ihop, efter e4an var det stopp och när jag äntligen kommit hem så satte jag fast mig i grindhålet. som den duktiga idiot man är. hem och sov 2h för att sen skjutsa dollbie till vetrinären. då har david kollat fel en timme på tiden också. aja. idag ska hon kastreras, min bebis. vill inte det. men det blir bra det med. hem och sova en sväng efter det. innan upp å iväg med marcus till stockholm innan en förhoppningsvis bättre natt till sundsvall! 

Vi föll för känslan men såg aldrig när den kom

veckan har rullat på bra. marcus var med i torsdags. nästa vecka rullar han stockholm, och jag sundsvall. känns lite konstigt nästan, har kört stockholm fyra veckor nu. kändes riktigt fint att ha en oplanerad lördag idag. sov tills jag vaknade själv, och sen har jag bara legat kvar å käkat godis i sängen. ska strax hoppa in i duschen, sen kommer jojjo hit å käkar. ikväll kanske spela spel med jennifer å david. annars vet jag inte. imorgon ska vi till morfar och käka tacos iallafall. måndag ska jag åka med marcus hans första vända. tisdag fyller jag år. spännande.

I won't cross these streets until you hold my hand

igår stannade jag i sängen hela dagen och halva kvällen. ingen lust med nyår, men tillslut vart det en sväng med sandra och lina innan vi åkte till ockelbo och firade in det nya året. sov till strax efter sex idag. beställde pizza och kollade nya beck. när david åkte till jobbet kom jojjo hit. vi köpte godis och kikade film.

RSS 2.0