i fönstret lyser solen, och du är nästan vaken

i onsdags var vi ju till ockelbo och firade emil, min stora fina kille. torsdag var vi till ockelbo igen, kikade på linneas ridning och hämtade hem henne. fredag skulle vi ta en cykeltur i fina vädret, cyklade förbi hos jeffo som följde med vidare på en glass. sen bestämde vi tacosmys hos oss. lördagen köpte picknick sen åkte vi till högbo å lekte å kikade på djuren. vid lunch drog vi en sväng förbi affären igen sen picknickade vi vidare med lunch på stranden och lekte där hela em. tog en promme med annis sen kom stefan och sov hos oss på kvällen.
söndagen åkte vi ut till ockelbo och kikade på mammas nya place, käkade våfflor och hälsade på små bebislamm. skjutsade hem stefan och linnea, david åkte till jobbet. myste kvällen med jojjo, tacos å härligheter på ballkongen. 
vädret är underbart, älskar det. igår innan jobbet kom edwina och emil till sandviken så käkade vi lunch. idag har jag hunnit en promme med annis nu innan jobbet. har så mycket som ska hinnas göra den här veckan, vet inte hur det ska gå ihop riktigt. måste till valbo, köpa saker till resan samt presenter. stefans födelsedag, davids födelsedag, prova kläder, tvätta kläder, packa, därimellan också jobba. sen slutligen åååååååka utomlands! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0