So wake me up when it's all over, When I'm wiser and I'm older

stockholm har rullat på bra. veckan har bjudit på massa godsaker? kom till länna och fick godis. kom hem och davven har gjort kladdkaka. kom till lastbilen och chefas har lämnat bullar. fina människor.
 
när man rullade förbi uppsala i torsdags och dom va fulla, glada, taggade och vissa "lågefter" i valborgsfirandet. kände lite ja, en annan ska sitta i lastbilen två dagar till. kommer hem sent fredagnatt. kommer sova halva lördag. vara seg. behöva stressa. hälla i mig nå gamla öl. hamna på en vanlig ockelbohemmafest.
vill också hänga i uppsala. vill sitta å ha picknick i solen
och fira svalborg kvalborg valborg finalborg. hur kul? 
joja. lördag vart iallafall som så att jag sov, såklart, ganska länge. något man är bra på iallafall. hade ingen lust med något alls. efter några om och men åkte vi till anna och emma för att grilla. skulle vidare mot ockelbo å parta lite men vart kvar. kikade kase, drack någon öl, spelade spel och åt massa godis. mysigt. 
 
ska hänga i sängen bara en liten stund till. försöka släpa med davven på en promme. fixa lite, handla och käka något. sen dra oss till lastbilen och trixa lite och rulla mot sundsvall för första natten. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0