och så lämnar hon oss igen

måndag - efter jobbet gled jag förbi hos marris en sväng. sen va det hem till duschen å svira om å iväg till olearys. ännu en avskedsmiddag för jojjan, med boänge familyn. lite biljard å shuffleboard slog vi till på också. det var mycket trevligt.
tisdag - tidig uppstigning. gav mig iväg till obo för att hjälpa marris att skruva lite grejer. sen åkte vi en vända till valbo, å drog en middag på pizzaplace. sov hos marris, å sandra kikade förbi med. 
onsdag - vaknade hos marris. pysslade lite granna å sen gled jag hem. svirade om å åkte för att hämta upp jojjo å vidare till årsunda. där blev det middag, packning och en sista sista kväll. blev en sen hemgång och nu finns det inge fler avskedsmiddagar. nu åker hon igen. jävla snorunge. även om hon var hemma ett par månader ändå, så känns det som ingenting nu. gör ont i hjärtat att bli av med henne igen. älskade satunge.
torsdag - jobbade östersund
fredag - lucnhade med marris innan jobbet, å sen sällskapade hon till östersund.
lördag - hämtade upp linnea, signe å jeff. vi gled till trebo å käkade. sen vidare till gävle för lite bowling! linnea rockade och som vinst önskade hon lite gott fika till allihopa, det lät fint så det slog vi till på. åkte hem för att släppa av signe, då bestämde sig dom andra gummorna FÖR ATT TA ETT DOPP. dom är galna, och mysiga. skjutsade hem linnea. jag å jeffa tog en promenix till hedåsen å kikade på solnedgången, sen hem å bakade en kladdkaka å kikade film. 
söndag - sov lite granna. sen kom jeff aka frisören förbi å klippte rasse. stefan ramlade in och fick också en klippning. efter det drog vi en grillning. tog en liten mini promme innan vi var in en sväng hos mackelito å grattade han på födelsedagen.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0