luften ligger kvar från igår

måndag - efter jobbet gled jag hem till marris. vi käkade våfflor ute i den härliga solen. gled hem å slog igång grillen å så kom robin å kidzen över på käk. lite popcorn i soffan och tidig läggdags.
tisdag - jobbade östersund
 
onsdag - ledig. pysslat med lite bilder. tvättat. prommat med robin. pojkvän gjorde en god lassagne. åkte en biltur till sandviken för glass men var så lång kö. åkte hem å myste popcorn å serier i soffan istället.
torsdag - ledig.åkte för en glasstur med robin å elias. shoppade lite och gled hem. packade klart väskan för helgen. åkte iväg till svartnäs för att gå upp för ett utkikstorn. mycket trevligt! åkte hemåt å plockade upp robin å elias igen, så åkte vi till trebo och käkade. 
fredag - vaknade till tråkiga och ledsamma besked. livet är för kort. och man vet aldrig när det tar slut. sen körde jag en vända till östersund.  
lördag - upp å iväg mot äventyr! pojkvän skjutsade mig till jeff, så gled vi mot huvudstaden. ett stopp på mall of scandinavia, där vi kom på att det var löningshelg, orutinerat. en lunch å mindre shopping blev det. sen drog vi vidare till hotellet, svirade om å drack lite vin. va ut å käkade gott. sprang lite i regnet. kollade på en supermysig spelning med lovad. drack ett par öl, skaffade en vakt kompis. och avslutade dagen på hotellet, i badkaret med vin å skum. en bra sista 25årsdag!
söndag - klev upp för frulle. fixade i ordning oss. packade om väskorna, OCH GAV OSS IVÄG MOT ARLANDA. väääldigt mycket köer, lite taxfreehäng, lite arlanda öl, lite käk efter mycket om och men, lite försening, sen tilllsut, satt vi på flyget mot grekland. landade, tog oss till hotellet och tillslut sängen i korfu vid 03. men äntligen framme och redo för en vecka sol!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0