reste till Bali, hamnade i Australien

ja, jag satte mig på ett plan till Bali för att kramas och dricka öl med en saknad jojjo. jag kom fram, det gjorde inte hon. satungen kom till flyget och vart nekad, det visade sig att hennes pass går ut inom ett halvår. Indonesien är tydligen väldigt noga och ett sånt där nytt "akut" pass accepterades inte heller. tar cirkus 4 veckor att få ett nytt pass. skoj. kände för att gråta en sväng, visst är det festligt å va på Bali. man kan ju alltid dricka öl i regnet. men resan tappade som lite sin mening. så vi slängde om planerna och fixade med allt va som krävdes för att ta oss till Australien. 
 
Australien var grymt. att dela säng med jojjo. somna med jojjo. vakna med jojjo. kramas med jojjo. dricka öl med jojjo. utforska och äventyra, med jojjo. vad mer behöver egentligen sägas. utöver jojjo, var Australien också bra.
 
har sett kängurus, dom hoppar omkring över vägarna som rådjur springer över vägarna hemma. har sett hur mycket små ormar å ödlor å äckliga kryp som helst. har sett en stor vidrig orm också, usch. har sett en massa vattenfall. har sett söta människor. har sett regn. har sett sol. Australien var bra. hade mer en gärna stannat. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0