om försöket inte räcker fram

måndag - HITTADE ETT SUPERJÄTTE GRÅTT HÅRSTRÅ??? nej, säger nej!!! vill inte bli gråhårig, inte snälla redan?? efter jobbet åkte jag till sandviken. tog en promme följt av en glass me jeff. sen åkte jag hem lagom till rasse kom från jobbet å så började vi bära upp takpannor på taket. kom lite hjälp i omgångar, det tackar vi för. rassebrorsan, morsfarsan, å tobbi kom å hjälpte. tobias fick med sig en hel del skräp härifrån också, det va ju bra. lilleskrotnisse! 
tisdag - heeeeelt förstörd i kroppen sen taket. HERRREGUD! jobbade ett extrapass östersund.
onsdag - fortfarande trasig i ungefär hela kroppen men inte alls lika farligt. städat, tvättat å donat allt det tråkiga i hemmet iallafall. toan gick sönder också, å när vi bytte toa så va den vi bytte till också trasig. men det är ju ungefär den turen vi jobbat med senaste året, så inte ett dugg förvånad.
torsdag - fikade med annis å jompa innan jobbet
fredag - lunchade med jennys innan jobbet 
lördag - tak å tak å tak. burit upp allt tak som fanns kvar, och lagt allt tak som fanns. jaaaarå! nästan nästan klar. blev några pannor kort, men det mesta ligger. lite plåtar å sånt kvar att fixa, men sen är vi i mål. weehååå! jeffa kom å hjälpte med takbygge också, sen åkte jag med henne till årsunda. så spenderade vi kvällen med tacos, bubbel å massa gotta hos mostern. 
söndag - behöver knappast nämna att kroppen ännu en gång är HELT TRASIG. sist kunde jag inte ens räta ut armarna, ryggen va förstörd, å hela kroppen allmänt slut. nu är det benen som är värst, allt det andra känns också, men inte i närheten av hur låren under rumpan känns. herregud. halvskriker å grymtar i varje rörelse. sov ungefär hela dagen, det var skönt. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0