MÖHIPPA!!! VKBLIRVH!

måndag - efter jobbet tog jag en liten vilostund tills pojkvän ramlade in efter sitt jobb. då drog vi iväg till valbo en sväng. raggade runt lite där och sen avslutade vi med tacos. 
tisdag - jobbade östersund, Å KÖKET ANLÄNDE.
onsdag - ledig dag, trött som tusan så sov lite. sen klev jag upp å drog iväg på date me lina. vi glassade på stranden i solen, mycket trevigt. mötte upp sandra OCH NYA BEBIS(!!!!!) en liten sväng och sen shoppades det lite med jeff. vi avslutade kalaset med date på tacobar, mycket festligt. när jag kom hem så följde pojkvän med på en liten promme. 
torsdag & fredag - jobbade östersund, steff hänkade en dag också. 
lördag - tidig uppstigning å iväg till årsunda, fixade lite och sen va det dags för VEJJS MÖHIPPA!! vi snodde henne när hon slutade jobbet på kyrkan, hehhe. pyntade henne lite fint, hällde i henne en shot å släpade in henne i en buss. sen åkte vi vidare på dagens äventyr. picknick, utmaningar och lekar. sumobrottning, gled över såpapressening, vattenkrig, cyklade en shotsorientering å sen hem för lite dusch. kvällen slöt vi upp med svensexagänget, käkade lite tacos och fortsatte lite som tidigare. utmaningar å så. VKBLIRVH! 
söndag - sov rätt länge, pojkvän också. väldigt skönt! sen drog vi en pizza å slumrade lite ännu mera på soffan. när vi vaknade till drog vi iväg med jenny&robin på en liten fyrhjulingstur å sköt lite pilbåge/luftpistol. sen levereade jeff bil från igår, det va snällt. avslutade dagen i soffan me lite chips. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0