ett steg i taget och ett till

måndag - va hyffsat duktig å slog till med lite städ, även fast jag hellre hade hängt i solen!
tisdag - steff kom å forsatte rensa ogräs, jag promenixade och målade lite
onsdag - drog en runda i valbo samt lunchade med sändrow
torsdag - steff kom igen, låt oss säga att det inte går undan med jobbet. jag satt bredvid i solen. jeffa kom också å sällskapade.
fredag, ledigfredag å midsommarfredag! 
jeffa å david kom, på schemat stod drinkar, kransar, nånslags femkamp med tre grenar, grillning å drinkar! rasses brorsa anslöt också. vi började med en omgång pil, eller ja, nej, vi började med drinks! efter pilen ytterligare drinks och så pysslade vi ihop kransar. drinksade vidare med kubb. och rasses andra brorsfamilj anslöt också. grillade och drinkade vidare. jeff å david åkte vidare, brorsfamilyn också. ett par av rasses kompisar anslöt istället och sen drog vi oss vidare för partej. när vi kom hem plockade vi givetvis 7st olika sorters blommor i tystnad. också gjorde vi tacobrödspizza å diskuterade vad regeringen egentligen har med bältet att göra, osv... hm, spännande.
lördagen fortsatte som lite gårdag. drinkade, grillade, spelade kubb å hade det fint med bra sällskap. söndagen var vi till årsunda för att fira jeffa! sen va vi iväg å letade på ännu ett djur, som vi började med förr. bockade av älgen från listan. hittade även till "indianen" men den var så himla dåligt målad och nästan borta, så tycker inte den gills. SÅG OCKSÅ EN RIKTIG ÄLG PÅ VÄGEN HEM!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0