världen går åt helt fel håll

sömnlös natt? mmmm. somnade runt åtta i morse och sen väckte mamma mig vid tolv för åh säga någonting, efter det har jag bara legat i sängen och tyckt synd om mig själv... eller nått? skitjobbigt åh vet inte va som händer eller va/hur ja ska göra iaf. FITTPRAKTIK!!! fattar inte ett de kan bli en sån grej.. tobias har varit hemma en timme åh stefan kommer om något tag. blir käk åh ta de lugnt framför tv:n tills läggdags! m, hejdå.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Kämpa på nu...du fixar ju allt så bra. Tror du lider av blyghet eller så.....det kommer du över o det kan du snart hantera.

2011-10-20 @ 18:54:15
Postat av: katrineolsson

höhö, vem är du?:)

ja, jag försöker. fixar nog inte alls för mycke så bra, men det mesta brukar funka iaf. haha.. och mjo, det är vell något sånt. jag vet inte ja..



pratat med min mentor idag. jag ska vara hemma imorgon också ska jag/vi försöka tänka ut något, någonstans jag kanske kan vara någon dag under nästa vecka bara, så ska han följa med dit. så ja, vi får vell se vad som händer. slipper ha ångest under denna natt iaf :)

2011-10-20 @ 20:29:56
URL: http://katrineo.blogg.se/
Postat av: Anonym

Du fixar det visst...du har pratat med din mentor o du tar tag idet o då kommer det fixa sig!! Sen klarar du så mkt som andra inte gör....du är en jättefin o ansvarsfull storasyster o du tar mkt ansvar som andra "slipper". Du är oxå urduktig att ta fina bilder...du har öga för det. Så sträck på dig o var stolt för att du är den du är!!

2011-10-21 @ 18:51:54
Postat av: katrineolsson

öhm, oj.. vet inte riktigt va jag ska skriva. men tack :)

2011-10-21 @ 19:07:31
URL: http://katrineo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0