" the big boss is comming"

hihi, drog ju i väg lite busigt till bullgarien förra måndagen. när vi kom dit gick vi bara och kollade runt lite, det var verkligen som marknad varie dag och natt typ. de va stånd med kläder, smycken,väskor,kort,filmer,de va munkar, glass, karuseller och grejer! hotellrummet var helt asum. de va en tvåa typ, dubbelsäng och TVÅ ballkonger ;) THE BIG BOSS BODDE BREVE OSS! ( ägaren )

tisda va vi uppe tidigt för att käka frulle där nere,(den va äcklig) va ut och stekte lite vid polen ett litet tag, sen drog vi och shoppade och kollade mera. onsdag tänkte vi dra till stranden, men den va så jävla vidrig! va alldeles grönt med aljer och grejer ca tio meter ut i vattnet och typ en meter upp på stranden. va inte där länge utangick tillbaka, stekete vid polen ett tag och sen blev de käk. DET VA ALLTSÅ ENDA DAGEN JAG STEKETE (fröutom de lilla dagen innan)


på torsdag väckte mamma mig och berättade att de regna.. KUL! vi fördrev dagen sakta men säkert ochc till kvällen va man skapligt uttråkad. fredag, och lördag va precis lika värdelösa. regn och skit. fanns inte ett jävla skit åh göra. höll på bli tokig där inne tror jag, fyfan!

söndag va det sol, men så mycke måln att den knappt tittadefram. när den väl gjorde det och vi gick ner till polen började det regna (y) kul. så en dag till fördrev vi och gjorde inte annat en längtade hem.

på kvällarna gjorde vi inte annat en spelade kort och seriöst iaktog varie människa som passerade utanför. de va det absolut roligaste vi gjorde, kollade folk som fick in och ut från hotellet, förbi efter vägen. diskuterade vart dom kanske varit och gjort osv. så ja, vi har haft TRÅKIGT! ( fast har ju haft några stunder också, typ åt vissa personer, med de bigboss osv... )

the bigg boss: - for the best guestes.. ( och ger oss glassen längst ut ;)
menmen, handlar en jävla massa iaf, och de e jag glad över. fettat nå in åt helvete också, MINST en chipspåse om dagen, massa munkar, choklad, dricka och grejer ;) haha. fia hämtade oss på arlanda i dag, vi drog till donken och käka, sen hem. packat upp åh grejat nu. många dagar till hade vi inte klarat tsm, bäst att vi e ifrån varandra typ en vecka nu kom vi fram till (; drar till hanna åh sover i kväll. fint, saknar min bästavän<3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0