en massa jobb och en fjällweekend

måndag - efter jobbet skulle jag förbi hos eddan på lunch. hon ställde in mig, så jag gled till marris istället. vi fick tillslut efter mycket om och men en liten resa bokad. till Polen bär det av, en weekend i början på oktober. jag tror det blir himla festligt! gled hem å mötte upp pojkvän, så blev det en snabbis till valbo å gävle. lite max. sen hem å förberedde lite mat för fjällen. 
tisdag - fredag - jobbade östersund
lördag - 05.30 ringde klockan, å så rullade vi mott fjällen! skulle käka donkenfrulle i bollnäs men dom hade stängt, vilka svikare. fick bli en trökig cirklek frulle istället. anlände vid halv elva, mötte upp hela ligan och började bestiga dagens topp, Anåfjället,1305m! hehe det var lite tungt i början, men det gick bra. stannade för lite fika vid vattnet, hade tur med vädret! solen tittade fram lite då och då och blåste nästan inget. sen upp för toppen, och paus för lunch. pizzabullar fick det bli idag. himla trevligt! hem för lite vilostund och dusch. sen käkade vi middag på brothers! va supergott!! men heeeltslut, efter jobbat hela veckan, kom hem sent, upp hästtidigt, samt prommat ett berg. hua! hem å avslutade kvällen med lite kortspel och lite vin. mycket trevligt. 
söndag - båda brorssällskapen packade ihop sig och åkte hem. vi och morsfarsan drog i oss en frulle och gav oss iväg för dagens fjälltopp. Stor skarven stod på schemat. vi gick en bit, tog en fika och sen tog morsfarsan ett annat håll medans vi var upp till toppen. va himla tungt och såklart mäktigt!! ner igen och mötte upp morsfarsan för lite lunch. sen var vi ut å kikade på Kariknallen som ligger påvägen. jag å rassemorsan tog en annan led tillbaka till bilen, som var superfin. å rasseåfarsan va lite trökiga och gick backen direkt ner, där gick dom miste om något. vi stannade å köpte lite glass på hemvägen. sen blev det dusch, lassagne å valvaka hemma.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0