i wonder how i can feel this low when i am on top of the world and it's beautiful

snabba vändningar! efter vi ätit igår ringde edwina. jag kastade mig i duschen, maria hämtade mig, så vart det lite öl i ockelbo. skulle vidare till bollnäs men hamnade i gävle. idag kom jojjan och hämtade mig, sen åkte vi till årsunda. har bakat lussebullar, så himla gott! är jätte trött nu. blir strax film och sova. 


 

avslutade något som inte var påbörjat.

igår kände jag mig ensam, trött och tråkig. ville göra något men hade inte riktigt orken. efter ett tag kände jag mig bara så nöjd över att jag aldrig gjorde något. det var riktigt längesen jag hade en ensam skön halvemonatt. att få bara vara, själv. behöver i livet. har äntligen haft sovmorgon. känner verkligen för att göra nått idag med! haha. men david är och hämtar linnea, så blir hemma. tacos, film, och mys. förmodligen en del lek också! saknat henne, så det blir bra det med. 1 advent imorgon, hur mysigt?

-




Sometimes I feel I'm going nowhere

är helt jävla slut. sover så himla kasst dessa veckor. när maria gled hemmåt kastade jag mig i sängen. var vääääldigt sugen på bärs innan jag la mig. vill hänga, vill mysa, vill bärsa. daavid väckte mig nyss. ska skkjutsa iväg han till bärs. så här sitter jag kvar. skitsugen på tacos, skitsugen på bärs och skittrött. varför är ockelbo i skogen och så långt ifrån mig? vill sätta mig i bilen och va där på 5min. vill också. och vill va pigg. 


 
 

nothing's broken but everything falls apart

längesen. förra helgen vart det fylla med maria och lina. vi hittade på spelet twister, så jävla roligt! innan vi fick tag i det, "jaha, trodde ni vela ha glass" haha. men tillslut fixa vi. efter det har jag hunnit med en vecka örebro som gått rätt bra ändå. haft sällis varje dag faktiskt. bortskämd! hunnit med en hel del mer. 
 
måndag va jag även till sundsvall, tisdag spenderade lite tid med jeffa, onsdag besikta davids bil, va in till mamma och till läkarn med knöljäveln. igår kom maria och vi besika min bil. idag har vi besikat hennes också. drog en vända i valbo med! 



-




-




I'm moving but I just can't find the way

det är fredag, men det känns bara som att jag borde verkligen inte gå upp ur sängen idag. känns som att allt kommer bara gå utför. drygt. orkar inte. vill inte komma hem från sundsvall heller. vill inte ha gjort klart min sundsvallsvecka, vill inte ha helg. kort helg. på måndag börjar örebro, med ändringar. ångest. vill inte. behöver lämna livet lite och befinna mig på en soligstrand med en heineken. äh, ska väl dra mig upp ur sängen och försöka duscha av mig lite emo. det är ju ändå fredag.. 
 

jag tror verkligen du hjälpte mig.

har rullat tre dagar sundsvall. alltid så skönt, så fint, älskar sundsvall. fick sällis första dagen också, lyx! hälsade på en vän igår. och gled förbi å lekte med min gosmoa idag! eddis bjöd på "pappas sås". skitgott, som alltid. är as trött. ska strax sova. känns inte som jag gör annat nästan. trött hela tiden. sova sova 
 

-




ska sluta söka gömda svar.

igår körde vi på lite jobbfest. tacos, bärs och spel. för nästan ett halvårsen så tog vi studenten, tillsammans. nu jobbar vi, allihopa, tillsammans. himla mysigt tycker jag! kom hem rätt sent igår. har sovit precis hela dagen idag. ska käka och kika film nu. sen sova vidare för natten, antar jag. 
 



-

 
du står alltid bakom. och det känns så himla fint att veta. jag älskar dig

vi rymmer härifrån inatt.

min fina tjocko va med mig ner till örebro igår. var ett tag sen vi hängde så supermys att spendera några timmar i lastbilen tillsammans, samt några timmar efteråt! idag är det fredag. jag har nu klarat hela veckan till örebro, och hela veckan har gått riktigt bra. det känns så otroligt skönt. inte en dag har jag varit less, emo eller haft ångest. sovit sen jag kom hem typ, haha. ska nog träffa niklas om ett tag. sen vänta hem david för lite fredagsmys. drbombay på allstar ikväll, lite sugen faktiskt!
 

if i lose myself

känns helt otroligt att halva veckan har gått och jag har haft tre dagar ner till örebro som gått bara bra. så skönt! när jag kom hem idag kom maria å vi lunchade tacos på american, skit gott! sen drog vi en tripp till valbo för att kika runt i väntan på sandra. vet ej, men har fått dille på gråa tjocktröjor? köper nya hela tiden! myste en sväng med sandra och novis å nu är jag hemma i sängen. godnatt!
 

-




gick vilse bland molnen

gick tusan inte att somna innan jag skulle iväg till örebro första natten! men det var inte så kämpigt ändå, tur de. och allting nere i örebro, gick super bra! kändes så himla skönt. va iväg till falun med jeffa sen, färgade hennes hår sen drog vi lager 157. hem och sov en snabbis innan jobbeet. och allt har gått bara bra idag med. så himla nöjd. har varit förbi hos min fina moster och lekt med tyra en sväng. nu ska jag ta en promenix . varit en bra dag men nu börjar jag bli lite bitch så sen ska jag tusan sova, tills jag vaknar, kanske till och med för natten? återstår att se. 
 

-




7år? En annan värld

mina högsta önskan har ändrats. det slog mig nu ikväll att jag inte tänker på dig mer. jag har inte gett dig mina tankar idag varken i sorg eller hat. jag har inte funderat sönder mig själv eller varit ledsen. det slog mig nyss att jag bryr mig inte mer. och har inte gjort sen du dog, när du dog påriktigt. finner såklart ingen mening i att hoppas eller fundera längre, jag lär bli utan svar. det har jag ju redan förstått. inget annat är heller möjligt. du stör inte mig mer. jag har aldrig behövt dig. jag är nöjd över att aldrig få träffa dig mer. det som faktiskt gör mig glad, är att jag inte sörjer dig idag, på något vis, att du inte gör sönder mig mer. jag hatar dig inte ens längre, du är inget.
 

-daddyday.

-haft en super mysig dag som vi firat ute hos morfar med hela högen. har jag inte världens finaste family så säg. 

leave everything a little better than you found it

och på två sekunder är helgen över. det tråkiga med sundsvalls veckorna som egentligen är så jävla sköna, är att när helgen kommer känns det nästan jobbigt. den är kort, och söndagnatt väntar örebro. det suger. när man har klarat örebroveckan dock, då är det en satans lättnad och en välförtjänt långhelg! idag har vi varit hos morfar, ätit och fikat. försöka sova några timmar innan jag ska iväg nu, känns faktiskt rätt ok ändå. 

men det var för längesen.

har hunnit med en vecka till sundsvall, som gått bra. har spenderat tid med jennifer vilket resulerade i hårfärgning, dock missnöjd. en dassigbrun jag inte alls trivs i, blir nog en färgning till. har hunnit med att promenixa med maria. har varit hos lina och hälsat på lite och igår kom linnea hem. idag har vi lekt med jeffa, bytt däck och härjat med mode. 
 

vill hålla kvar, ska hålla kvar.

igår gick allt till och från sundsvall super bra. david gjorde käk tills ja kom hem och sen stupa jag i säng, skit trött. idag har väl allt egentligen också gått bra, hade löslastat på både bil och släp vilket dock betyder att allt tog väldigt mycket längre tid att lossa. det ösregnade även hela vägen upp vilket gick över till kräksnö strax innan sundsvall, efter tio min var det vitt över vägarna, usch. har iallafall ätit taacos och ska strax krypa ner. godnatt
 
 
 

You gave my life direction

så var helgen över, redan, igen. har kollat en del filmer, bakat "spindlar" lekt massor och myst. skjutsade hem zina och tobias runt fem. drog en vända i valbo och nu har david kommit hem. vi ska väl kika lite film innan läggdags. imorgon startar en vecka till sundsvall, det känns skönt. 
 



RSS 2.0