alla vill ha, men till vilket pris

skönt att sova sova sova hur länge jag vill. även fast de bara blev till två? men endå, super skönt! käkade frukost, duschade och tog en promenad. nu står älskling och håller på med jävla smothies. blir svårt att ta sig till och från järbo, så ska frösöka tjata hit sandra och hennes friends! wish me luck. öl ikväll ja? mihii :)

♥ ♥


fredags mys är vad som gäller

började dagen med översovning. trodde nästan jag skulle få en emo dag som igår, men faktiskt inte. kom till skolan och allt va helt okej! slutade till lunch och tog tolv bussen hem. försökte dra jävla david ur sängen men slutade med att vi båda somnade och vaknade vid halv fem.... resten av dagen har/ska bestått av film&mat&mys&chips.

katrineo.blogg.se vs katrinesemo.nu

jag är en tönt. fjollar ihop för minsta lilla. sen bir jag skit less, åh då tok emo. och då skiter jag i allt för jag orkar inte bry mig. kul tjej kul liv
'
sket i körlektionen som jag egetnligen behöver.
(åh det ångrar jag nu och blev mer less)
och det börja regna nu lagom tills jag kom hem.
nu ska jag emo duscha. hejdå

upp och ner och in och ut

skadat glad över att det inte regnade när jag kom ut i morse! skolan är helt åt helvete idag, yesyes. ska köra klockan ett sen hem till min david och dra ut han på en promenad.
'
helgen skulle bestå av Hanna&Lina åh lite öl på fredag ååååååh Anna&Sebben och lite öl på lördag. men allt det är ändrat av olika anledningar. så får planera nytt! jag tror fan jag ska stoppa in en mys kväll på fredag och lördag sova så jävla länge som jag bara kan! sen kanske grillfest, eller nå sånt? äääh, får se helt enkelt. med min underbara david iallafall! :)
'

bilder vafaaaan?


dåligt väder, dålig dag, dålig jag

vädret kan ju suga av mig, fyfan! spenderat dagen på högskolan i gävle, så jävla ovärt. har förfan inte ens gått ut ettan?. två bussen till ockelbo. mamma ska iväg på möte men kommer hem ikväll. så nio bussen tillbaka till david åh mysa satan. ja de känns jäävligt nödvändigt nu! ska sura en sväng, hejs.

på toppen under botten

vaknade 7.40 åh bussen går 45, ÅH JAG HANN MED SKITEN!!! aldrig tidigare klarat de tror jag, aldrig ens orkat bry mig om att försöka O.o stolt över mig själv! slutad vid elva, då drog jag åh anna åh david in till valbo, lallade lite och käkade donken, fiiiint! just nu sitter david och spelar ett (enligt han) jääääätte kul spel, man ska färglägga hela världen med en liten ful gubbe? haha... ja men ja. snart säng och mys! hejdåhej :)

dölja för andra, dölja för sig själv

va med ca en halv timme på lektionen sen hade jag körning och slutade efter det. drog mig hemmåt med två bussen och hem ut till skogen med den jävla andra. nyss kommit hem, stefan är inte här och han ska komma typ en timme innan mig.. hhm? ringde mamma och hon skulle försöka leta reda på han, haha. nu ska jag byta sängkläder och dammsuga mitt rum, duktigt! sen blir de käk, tv nörd innan stoppa grabbsen i säng. hejdå!

haha, stefan berättar en historia...


krångla inte till något i onödan nu

min kärlek ramlade in här efter jobbet imorse, så inte vart de mycke sova. någon timme sen gick jag upp för åh göra våfflor med tobias, vilket gick åt helvete. haha, orka misslyckas med våfflor? david stackarn har vell inte fått allt för mycke sömn han heller, men lite iaf. han drog precis till jobbet och jag ska sätta mig och spela playstation med tobias! stefan är på innebandy i sandviken hela dagen, så det är rätt lugnt. mam slutar åtta, så åker till david sen. börjar helv ett imorgon, skönt!

"jag sa att jag vet mitt bästa, inte att jag gör mitt bästa"


vill en del, men det funkar inte så.

när mamma kom hem vid tio skulle jag (risigtaste tjejen på jorden) ut en snabbis och träffa en grymt saknad david och ragnar. vilket slutade med, lite prat utanför mig, lite nörd åh prat hos david, lite eld och smällare i rönnåsen, en tripp till sandviken för åh hämta david's typ bror, film och nu har jag precis kommit hem. david kommer hit om ett tag och jag blir barnvakt om typ en och en halv timme, taggar! ;)

om man är sugen men inte vill

igår diskuterade jag åh jojjis sommarjobb, kom fram till att vi va retards typ. annars så spenderade vi kvällen med att skratta åt helt värdelösa saker? mahaaa, emmsii kom en sväng också.
'
johanna har åkt nu. stefan är hos en kompis, och tobias ska snart cykla iväg på kalas. känns onödigt att jag gick upp när alla drog endå? haha.. men ska nog ta en promenad med emma innan dom kommer tillbaka iaf! :) vet inte vad som händer mer, hanna kommer kanske senare tror ja? jaja.  hejdå :)
(till emma!!!! en vecka senarE)

-09. saknar! haha lite snygga. gillar att jag har lila strumpor uppdragna till typ knäna.... hahaha!


spel nörd gånger tusen, hejhej!


hahahah pics på småa...

kom hem för ett tag sen. tror johanna försöger göra sig poppis hos killarna? stefan har fått hennes telefon och tobias hennes dator, hm. ja men ja, om ett tag ska vi sätta igång med mat, tacos blir de! sen blir de chips och tv, FREDAGSMYS!

har alltid rätt även när jag har fel

hejdå emo dag. nu är det oboy sen sova va.
imorgon tar jag paus från the reaaality, åh skippar skolan. men johanna ska ju med mig så lär in till sandviken, löser problemet genom att dra åh mysa med min david som jag saknar som fan i helvete några timmar, fint de. ja de tycker ja.

jag saknar dig så skadat mycke, hade behövt lite dig nu. älskade ♥

stanna här låt oss dela samma värld. jag vill inte släppa dig, jag vill ha dig här hos mig. hela världen snurrar runt oss när vi står tillsammans. jag älskar dig.
vill aldrig att du lämnar mig,vill alltid ha dig här hos mig.


snabbt åh segt. eller nå sånt, haha?

iidag har vi gjort riskettan slutade tidigt åh jag tog tolv busssen hem. jag är halvgrinig och halvemo, men då är allt fan som vanligt :) jag ska ta mig ut på en promenad nu innan t&s kommer hem vid tre. sen blir de vell mat, kanske läxor, tv och läggdags. har skaffat mig sällskap till helgen också, awesome!
'
p.s jag tror mamma slagit huvve. helt random nu kommer hon och säger att hon är less på allt och vill åka till malta. hon är fullt seriös åh funderar på nästa vecka eller när hon är ledig igen om två veckor? ja men jahajaaa. haha

vååårfest med vänner låter ju fint!!!?! men min kärlek har jag ju redan :)


vill ha svaret men inte ställa frågan

matte provet gick nog bra. va med en snabbis på svenskan sen drog jag åh anna till ica och köpte grejer till en riktig mysfrukost hos henne! rullade till skolan vid halv ett och sen två bussen till david. vi käkade glass, promenixade och äventyrade ute i solen, underbaart! va me hanna&simon en sväng när jag kom till ockelbo. nu hemma och grabbsen ligger i säng, jag åh snart! godnaaatt :)

mer eller mindre, men jagälskardig!

"den första tanken när jag vakna idag, den va om dig för du är så bra.
jag gillar allt du gör, allt du säger till mig. när jag ser dig faller alla stjärnor ner, önskar du visste de jag vet. jag blundar för att få drömma om dig.

jag vill se ditt fina leende, vill smeka ditt hår, du är den stjärna som jag alltid önskat att få. för du skapar mina drömmar jag har saknat nån som dig, jag vill visa dig för världen, jag vill ha dig som min dig.

du är så vacker, det finaste jag vet. jag ligger ensam vill ha dig här bredvid, för.. jag sa din, du sa min, jag och du, vi blev två. en obeskrivnlig känsla kan va svår att förstå. alla gånger jag drömt om dig, du är det vackraste för mig och jag vill att du ska va här ikväll, jag längtar efter dig."


i can't beee with you tonight

gjorde inte ett skit på engelskan och slutade efter svenskan 20 över 11, ovärd dag. jappjapp! tolv bussen hem och tog en liten promenix innan mamma stack till jobbet. grabbarna nördar tv och jag ska börja med mat. sen är de duscha, lägga grabbarna, plugga, lägga mig själv. 6.50 bussen och matteprov imorgon!

jag smurfar efter dig så kom till mig

BRA: vaknade med david. hade sovmorgon. började halv ett slutade typ tjugo i två. det är ca 50skoldagar kvar baram och solen börjar komma fram.
'
DÅLIGT: DET HAR KOMMIT SNÖ. har åkt ifrån min david. får inte pengar som jag vill. har en sur mamma. börjar barnvaktsvecka. matteprov onsdag.
-
NU: precis kommit in från en promenad, ska ta lite oboy, hanna kommer nog senare, sen duscha, kolla karatefylla såklart och tillslut sova. HEJDÅÅ!

i'm not an easy person

FREDAG: jag åh emma åh david skulle chilldricka lite, det kom hit tre till sen hamnade vi på fest i valbo. mer eller mindre lyckad kväll, vet inte ja.
'
LÖRDAG: tog bussfan till ockelbo, spenderade kvällen hos maria med sandra åh lina till mat åh mys sen till sebben en sväng där det va nåra stycken och sen drog jag åh sandra vidare och tllslut hamnade vi hemma hos david.
'
SÖNDAG: segat, handlat, gjort mat, segat, segat, segat, jort kladdkaka, segat, segat, och nu sega? är inte så illa som de ser ut. kladdkaka&glass till andraavenyn åh massa mys är HELT OKEJ!

det bara sitter där och trycker

jag och hanna drog en promenad, lite godis, lite öl, lite chokladpudding, lite film åh slutligen lite sova va? riktigt fint, saknat min tjej! iväg till skolan och FAN va segt det går idag.. lunch i fem år till sen jobba lite mer. ska smita iväg tidigare så jag kan ta två bussen, heheheh. busigt? jajaja. ikväll är det ööööl, ooops? ja men ja. hejdåVA :)

gamla och nya, kanske?


vad jag känner när jag ser dig

fyfan att lämna davis sovandes i sängen och dra till skolan... ovärt som fan också, gå upp sju för att lyssna på tidsfördrivsbabbel innan valet HALV TOLV. sen sluta? ne, lite små less faktiskt. sitta och vänta nu, köörning klockan ett. två bussen hem ett tag, sen dra mig mot hanna. hejdå!
och nu är valet gjort, inriktning transport,lastbil.
och högskoleförberedande skit. hehehe!

det är inte lätt att veta

dagen har bestått av massa sova, promenad, utforskning heheh, mys, hemma gjord pizza, andra avenyn och mys. en lite över helt okej dag så här mitt i veckan! har precis duschat och nu är det lite glass mys som gäller till några till avsnitt aa innan läggdags. godnatt :)
'
och fitt telefonen funkar skälvklart inte igen. så får knappt nå sms.

riktigt skrattretande faktiskt, joru!

sitter i solen på bakongen med en öl, ganska okej! om ett tag en promenix med älskade och sen sova lite middag, hehehhe? trött ass hell kunde ju inte sova inatt.. men jajajaja. helgen är fan oklar, får se hur de blir med saker och ting.
imorgon LEDIG!!!
torsdag åker till hanna
fredag till emma?
lördag till maria?
söndag mysa as hell me david!
måndag, fet sovmorgon sen hem och barnvakt..
men de orkar jag fan inte riktigt bry mig om nu!


handlar om att läsa mellan raderna

idag va en extrem "klarar inte av att gå upp ur sängen"-dag. jävla tur jag har min david, annars hade jag nog legat kvar i sängen kan jag säga! släpade mig iväg tillslut iallafall! sitter i skolan nu, precis haft engelska... fjäskat in oss lite och behöver inte komma nästa måndag = SOVMORGON TILL HALV ETT!!!! wopwop. slutar vid två, då ska nog jag åh anna käka pizza, heheh..  och imorgon är vi ledig. NU MÅÅÅÅR MAN!! :)

den där bilden är ju sjukt ful

fint väder gör en bra dag! drog iväg till skolan glad vid tio, slutade vid två. jag och anna skulle till valbo och vi drog med oss david, lallade runt där och sen hem. jag och david började tvätta åh tvätta åh tvätta... konsum stängde en minut innan vi kom dit och a. nu har vi käkat varma mackor till karatefylla, ska krypa ner i sängen och mysa oss till sömns. godnatt!

trött på att bli less på dig

igår va det bara massa mys me davivd för han va ledig och idag ungefär lika. sovit, nördat andraavenyn, käkat, dsuchat och a. david åkte precis till jobbet och emma kommer hit om en stund. ska dra ut henne på en promenad sen så blir det vell bara att mysa framför tv:n, yesyes. hejdå!
'
och föresten så funkar telefon igen. ramlade in en hel hög av allt som inte kommit fram igår, haha vafan. jaja, hoppas det fortsätter funka nu då iaf.

ta inga beslut när du är arg och lova ingenting när du är lycklig


kanske inte toppen, men helt okej!

spelat mario kart och pratat med sandra&liina&angelica
nu potatisgratäng&kött&oboy, kanske lite chips?;)
sen (imorgonbitti) mys med min kärlek
& bara barnvakt på torsdag sen ingenting förens nästa vecka.

så mycket blir jobbigt, men skiter jag i det kommer jag ångra miig

kört och skruvat, de va dagen det. nu är jag hemma, men ska inte va barnvakt för stefan har blivit sjuk. så senare sticker jag iväg till storvik åh myser sen drar jag och sover hos david. låter helt okej för mig! sen så resten av helgen vet jag inte. forever alone kanske? visar sig.
'
och det är nå jävla fel på min telefon så jag får bara sms från vissa. så svarar jag inte, då skiter jag inte i dig utan har jag antagligen inte fått nå. så va det me de!

jävla idiot, du ber ju om det!

man funderar ju lite av vilken anledning? för att du inte får vara vän med mig, för att jag inte ska kunna tagga dig så de syns när du är med mig, eller om du faktiskt sjunkit till nivån du snackat så skapligt med skit om?
'
det roligaste är nog vilket helvete jag faktiskt skulle kunna sätta dig i med alltmöjligt från förra veckan till för två årsen. men jag låter bli eftersom jag antagligen kommer skämmas över att jag orkar bry mig så pass mycket sen när jag inte längre är lika arg/grinig. och eftersom jag egentligen tycker om dig och att vara med dig I VISSA PERIODER. men annars så ja, det är fan sorgligt och du är patetisk. hoppas du är och föblir nöjd med dina handlingar :) PUSS OCH HEJ!

när man påminns så känns de lite va. att se dig, de gör faktiskt ont.


i det stora hela så va det ju en ganska bra dag helt enkelt

vaknade med underbara tjockis
insåg att vädret sög av mig (dåligt)
satte igång åh meka så iden gick ganska fort
va förever alone för anna körde (dåligt)
träffade sandra som kom åh lallade runt i skolan
hann med två bussen
myst massa med min kärlek!
'
nuuu har david stuckit till jobbet. jag ska hoppa in i duschen sen blir de vell film innan försöka sova. imorgon körning sen mek, slutar vid två. sen är det bara jag åh stefan för tobias sover borta, men emma kommer nog kanske hon åh. så de blir mys! hejdå :)

ibland går det lite bättre bara

man blev ju inte så pigg på livet när man kollade ut i morse, menmen. segade iiväg till skolan och satte igååång. idag va de mek som gällde ja?;) ska ta av åh på lite saker, all alone. JAG && ANNA ALLTSÅ... men ja iaf, började med att inte få upp huven, är fint de?;) men ja. rast nu, ska googla vart alla filterskit sitter? MAHAHHAH. och a, sen fortsätta. slutar vid två, då drar jag hem till min daaaavid. <3

det är en skit dag idag och det känns i hela kroppen

allt ska va så jävla drygt! gnäll om praktiken, tjat om frånvaro/studiebidraget, as kassa skämt, dåliga körtider, osv. hade lunch och efter den lyssna vi på onödigt babbel, fyllde i en lapp åh skrev ett förhör på tio min sen slutade vi, hur värt? inte ens lite.
'
emo'ade mig hemmmååt åh får reda på ingen barnvakt imorgon, WOHOO! så ganska glad igen. tjockis kommer nog hit snart, då ska jag släpa ut henne på en promenad innan mamma sticker till jobbet. och ikväll myser vi vell bara till film åh så iguess. imorgon är de meeka motor som gäller hela dagen, AS TAGGAD!!! inte. men det är ju som det är, känns ganska okej nu endå. PUSS&kram

when i get older i will be stronger

jag och emma tog en sköön, behövlig, riktigt grym promenad idag. ÄNTLIGEN! synd att det är så kallt nu bara, men annars va de super. stoppat i oss brunsås&köttbullar&mos som fan i helvete, like old times. grabbarna soover, vi har duschat och stoppat i oss oboy. nu plockar vi fram lite chips åh dipp för tv mys. sen sova!
har vell varit snygg vi åh...

atm spanar jag in en väldigt söt p12.

TJENATJENA!! ikväll lär jag ju kunna sova iaf, för helvete va trött jaag är nu. slutar snart svenskan som jag är klaaar med då är de bara lunch och matte kvar. efter skolan ska jag nog ta mig en promenix med tjockis sen släpa med henne hem när jag blir barnvakt. yesyes! hejdåVA

men man steker vell, mahaaa..!

tjockis och jag har total misslyckats med att göra armhävningar.
HAHAHAHHAHAH DÖÖÖÖR, så jävla kul faktiskt!
- jaja, härjat runt som fan. fortförande inte sov trött, döda mig :(

kanske har du nå chall på tändstiften?

dödstrött, halv slumra i ca 5min och nu är jag pigg som ett as igen. men de va ju fint? kanske inte de ne. fick nå ryck och har bokstavligen DAMMAT av mina tygskor, våååren är ju här ;)??! nu håller jag på packar skolväskan (så där dagen innan som när jag gicm i åbyggeby) känner mig grym. tjockis mummlar om något, tror det är dags för mer oboy!!!!!! och vill ni veta så har jag fotsvett, myms
OCH PS SOM FAN!! måste berätta. för ett tag sen så skrev jag ju att anna hade mördar fiskar och ätit på en fisk. nu har dom käkat upp en till, dom tog ögon och allt den här gången. och dom har till och med gått på KINGEN I VATTNET!!! den största, fenerna blir mer och mer trasig. stackars den ja! undrar ja varför hon inte skaffade pirajjor på en gång?
PS IGEN. jag har precis startat diskmaskinen, duktigt. & en till sak. emma tror vi ska börja träna, HAHAHAHA!!! sitter åh nördar massa appar. tjockis då <3

du är närmar dig nivån du med.

började med en översovning, HEHE! drog mig igenom en ganska snabb skoldag sen hem. tjockis häär och de vart tacos, hohohh! grabbarna sover åh jag åh emma har nyss dragit i oss lite oboy snart är det karatefylla och sen fan sova, helt jävla slut är jag. hejdå!

avslutar detta alldeles förkorta lov med lite mys nu. imorgon tillbaks till skola och barnvakt


pics från promenix me älskling


jag vill att det ska stanna

igår är nog inte så värt åh skriva om. idag skulle  ha dragit oss upp vid tolv för åh fixa åh dra oss mot ockelbo åh gratta dessan som fyller... men vi vaknade vid tre, heheh. istället fick de bli dusch och sen ut på en riktigt skön promenad faktskt, synd att de börjar bli kallt igen bara. nu ska vi sega lite sen böja med mat, tacos ikväll!

ord är i slutet aldrig mer en ord.

wopwopwop!! vaknade vid tre, skulle kunna sova mer men va vell bäst att dra sig upp. nyss duschat, nu ska vi käka frukost sen ddra oss in till valbo, efter de till sandviken åh käka hos jennifer&johanna sen kaaanske ockelbo åh dricka lite. men får se hur de blir med det. men iaf, JAG ÄLSKAR MIN DAVID <3

en dag med båt vaA?


framgång når bara dom som vågar försöka misslyckas

egentigen en bra dag men som mer och mer gick åt helvete, eller nått? drog oss upp alldeles för tidigt åh åkte på en alldels för ovärd båt tripp med alldeles för ovärda människor, mat, underhållning, ja va säger man? har sabbat mina nya vita skor som jag precis gått in efter veckor med stört hemska skavsår åh allt har krånglagt lagom bra idag. men ja! man lever vell, har världens finaste pojkvän och nu ska vi bara mysa satan. hejdå :)

than again, i was wääästed

tänker du inte om snart, så hoppas jag han gör det. du är fel, du tänker fel, du gör fel. har ääntligen fått ut en liten del om va jag tycker om dig, men om du bara visste. hoppas verkligen du inser faktum och ändrar dig snart, mahaa!
'
en full åh dryyg men söt åh glad david kom hem. pussades lite, tjockade lite, sen läggdags. efter att inte kunnat somna va jag lite busig å väckte david, han faketjurade över hur pigg han va och inte skulle kunna somna om i typ tio min innan han slockna igen... sätter vell på min äälskade crazy beautiful en gång till i hopp om att somna, klockan står ju faktiskt på 05.30, fun!


RSS 2.0