Så många människor av samma sort

igår skulle jag ha kommit hem från thailand. igår kom jag bara hem från östersund. till en bil som inte startade, igen. lycka. nja. lycka är iallafall att det uppkommit lite planer som kan laga en del av hjärtat lite, iallafall för ett tag. och samtidigt ge sol. hoppas det blir av. idag har jag ätit tacos, godis och kikat film med hanna. mysigt. tänkte försöka hålla mig vaken så man sover länge imorgon och orkar natten, men är så himla trött?

Maybe we don't need no reason

lördag.. det vart ockelbo, baren och öl. hade trevligt! söndag vart det ungefär sova, mat och jobb. måndag höll jag mig vaken med promenad och städning. körde en extrasväng till östersund på tisdagen och idag har jag slutfört min städning. jeffo kom förbi en sväng nyss. jag tror vi ska åka skoter i helgen? kul. nu sitter jag å beställer saker som jag borde låta bli. funderar över om man ska äta nudlar eller en toooast? önska jojjan va hemma så hon kunde komma å käka tacos med mig. ikväll kommer sandra å lina förbi å myser en sväng iallafall. blir fint.
 

det kommer alltid en ny himmel

 
så var veckan överstökad. bra date! käkade väldigt gott och bion var bra. tog tag i städning som tänkt. var lite halkigt hem igår, mindre roligt men annars har jobbet också gått bra. maria va ju med också. jag har hittils bara legat i sängen idag, david jobbar. blir nog en promenad och en dusch sen kanske ockelbo och öl ikväll. har inte bestämt mig riktigt. är sugen på att dricka öl, men inte sugen på baren. får se hur det blir. 

And I will wait for the morning sun till the way is clear as day

 
haft en bra helg! fredag spenderade vi hos edwina med lek och tacos. lördag pysslade vi under fm, efter lunch var vi iväg till högbo och åkte madrass. jennifer dök upp och solen gick ner. åkte ut till årsunda, lekte med tyra, spelade pingis och käkade tacos. söndag pysslade vi med lite allt och inget hemma. när linnea åkte hem sov jag en sväng innan jag stack iväg till örebro på natten.
när jag kom hem från jobbet idag slängde jag och davven ihop lite lunch. sen har vi handlat och promenixat. jag är verkligen trött och kommer somna alldeles strax! imorgon ska vi ha date, mysigt. onsdag får det bli städ. torsdag och fredag, jobb! tror marris skulle sällskapa också. trevligt.

-

 
 

-


nyår från kameran

 

Slutstationen för själar, där vi går skilda vägar

nu skulle jag alltså sitta på ett plan påväg till thailand. men det gör jag inte. jag ångrar mig och ångrar mig igen och ångrar mig lite till. det gör ont i hjärtat att inte vara påväg till solen. men att kanske behöva spendera tid och pengar på regn är något jag testat en hel del gånger och inte är ett fan av. 
 
så hur spenderar man dagen när man inte är påväg utomlands? dealade till mig att david tvättade min bil och jag städade. inte roligare än så faktiskt. som lite plåster på såren.. så har jag haft punka också. linnea är iallafall hemma i helgen. å imorgon ska vi iväg till edwina å moa och hänga, det känns iallafall fint i hjärtat. 

happy endings are stories that haven't ended yet

hade en väldigt bra födelsedag igår. när jag kom hem från jobbet gjorde david frukost och så fick jag paket. edwina å moa kom förbi, som jag saknat dom! anna, jennifer å david var också hit och firade mig. kvällen spenderade jag med sandra å lina. vi lyssnade på markoolio, spelade spel och drack öl. gick till sängs vid 06, helnöjd. 
 
just nu ligger jag och kikar på new girl. har inte gjort så mycket idag. hade tänkt att packa men har ingen lust och tror inte det kommer behövas iallafall.. vädret i thailand går inte mot det bättre, så förmodligen blir vi hemma. arg och ledsen, men håller fortfarande tummarna. 

-

 

jag såg hur vi var stjärnor

lördag var vi iväg på kalas, käkade tacos, och myste i soffan! idag har vi pysslat och spelat. jag är lite missnöjd över det här med min födelsedag just nu. jobbar ju inatt fram till cirkus 12 imorgon på dagen, så kan inte få frukost på sängen?? kan inte få när jag går upp inatt heller för david jobbar också natt. kasst?? 
 
vad som mer är kasst.. min och annas resa i mitten-slutet på februari är ju framskjuten.. åker på torsdag! å vädret i tahiland levererar INTE just nu. tänk att man inte ens ska kunna åka till thai å ha sol? helt otroligt. får se vad det blir av den saken. fick föresten en kamera i julklapp, ska försöka slänga upp lite bilder från den.

- mitt tvåtusensexton

 i det stora hela ett ganska bra år. varit lite lost och ibland på gränsen till att kvävas av ångest men lyckats ta mig framåt ändå. hängt med otroligt fina människor i form av familj, vänner och barn. 
 
började året otroligt nöjd över att ÄNTLIGEN dela lastbil med anna igen, på en toppen linje. dock varade det ju bara cirkus en månad.. det löste sig igen två veckor senare då en ny linje rullade in. STOCKHOLM. skräck över stockholm men lycklig över jobb. vi gjorde vårt bästa och allt visade sig gå fint. att jag skulle köra, CE i stockholm, trodde jag aldrig.
 
var iväg till fjällen med en del av family. åkte skoter, skidor, bärsade, bowlade, busade. hade överaskingsfest för jojjo som lämnade oss i 3mån för att resa runt. åkte sjukt spontant till rhodos med jennifer. allt från tanken, till bokning, till packning till att sitta på planet inom några timmar. troligen det bästa jag gjort i år. det var underbart, och behövligt. 
 
är väldigt nöjd över sommarens fina dagar och värme. badade till och med i swe för första gången på hundra år. firade midsommar i öregrund. hade en redig marknad. åt glassdrinkar och var på trubadurer. spelat pokemon, provat bilbingo och sett på utomhusbio. haft flertalet mys picknickar lite här och där med fina människor. haft ett par drinkkvällar, varit några besök på baren, en vinkväll här å där, vänner och bärs. MARKOOLIO, takida, timbuktu, rosenström, norlie å kkv, promoe, dr bombay 2 blyga, osvosv.
 
försökt stå på en såndär "rullande bräda" och misslyckats hårt. mamma har flyttat ut till ett hus i skutskär och david har köpt båt. fått en till bebis till familjen, en liten kusin. var iväg på en markoolio kryssning, som va grym. hade en jojjovecka med ölprovning, luftgevärsskjutning, gokart, pyjamasmiddag, fyrhjuling och crossåkning samt bus på leklandet med våra fina barn.. innan hon sen lämnade sverige för flytt till australien på obestämd tid.
 
bokade en resa till thailand. firade fem år med den gamla prinsen. hade en helvetesrunda till stockholm i snökaos. och avslutade året med ett mindre roligt december. ingenting som vanligt i traditioner och återigen blivit av med linjen, jobbet. låt oss nu se vad 2017 har att komma med. 
 

Bilden är kristallklar trots att det avtar

fy att gårdagen påriktigt låg runt 30minus. det är inte ens okej. när vi tillslut tagit oss till östersund och hem, så hade bilen inte lust att starta heller.. skönt. idag har linnea och jag hunnit med massor! efter frukost vart det både lek, bus, städning, bakning och annat fix. hade kalas med massa fina människor. ätit för mycket kakor. samt pizza. så nu har jag ont i magen. och är himla trött. har massa tvätt att vika sen blir det sängen så man orkar morgondagens äventyr.

Där vi vilsna själar älskar att va

guu va snö det hunnit komma. och att det väntas sisådär 20minus känns ju lite kyligt? gårdagen slutade med bilkurragömma i ockelbo! med sandra, lina å hanna. känner mig ändå bakis idag? ont i huvet när jag vaknade och alldeles svag i kroppen. lite små drygt. har bakat och sädat som bestämt iallafall! imorgon en vända till östersund och sen är vi ledig fredag, himla skönt. då är det tänkt kalas och sen är linnea hemma i helgen.

Dreams will never work if you don’t work. dreams won’t come alive if you don’t live

igår när jag kom hem från jobbet så åkte jag till valbo en sväng med marris. idag har jag börjat städa och planera. planering inför resa, kalas och livet. hanna ringde nyss och ville hitta på nått, alkohol tyckte hon. skulle ju va trevligt men har ju en hel del att göra imorgon, som inte så säkert blir av då. städa klart och börja baka tillexempel. å andra sidan ska man väl försöka ta vara på livet och lediga dagar med fina vänner. kanske kan mysa oss iväg på en liten roadtrip? 

första steget är svårast

nyår spenderade vi hemma med några käravänner. 3rättersmiddag, spel och drinkar. inget superfestligt för att vara nyår kanske, men väldigt trevligt iallafall. när jag vaknat söndag åkte vi till jennifer för pizza och film. där fanns den ena å "det här är väl ändå det bästa med att supa, dagenefter!" medans en annan låg och spydde. lite delade meningar angående att bli bakis. jag klarade mig fint, så jag hade det mysigt! GOTT NYTT ÅR LIVET.

RSS 2.0