det är fel, du var inte klar.

måndag - gled till marris efter jobbet. hon rockade i ordning lite pannkisar, vilken fest! vi gled vidare till eddan som bakade bullar, hennes bullar e ju fest det med. men de tyckte nog inte hon, inte just idag iallafall. hon kämpade på strongt i ett gäng motvindar kan man säga. åkte vidare hemåt å vilade en sväng på soffan me pojkvän. sen tog vi en liten promme å sådär.
tisdag - fick jobba östersund
onsdag - fick ett pass östersund. men innan det var jag förbi hos eddis. för moan fyllde år, 10 hela jävla år. det är så galet så jag vet då inte vad. kan inte fatta att den ungen blir äldre än typ 6? knas. 
torsdag - jobbade östersund
fredag - ledig och begravning. fina håkan, vila i frid. <3 det var tungt, fint å även om det låter konstigt men lite mysigt. vart helt annat att inte ha en begravning i kyrkan, även fast de kändes lite knepigt också. 
efteråt åkte vi hem och kastade ner lite saker i en väska, in i bilen, å så gav vi oss  iväg på en liten billetartripp. låt oss säga att de gick sådär. hängde på en hel del bilfirmor. pojkvän fick fnatt och började tala i att plocka ut en sprillans meeerce, å herre hujedamig. å bilen vi mest ville kolla på, den hann stänga den, för resten av helgen. drog å spanade på skoklostersslott  himla mysigt å spana på slott ju, varför har jag inte gjort det tidigare??? å bredvid slottet låg ett kloster, där familjen som byggde slottet låg i kistor inmurade men som man kunde kolla på??? coolt och sjukt och obehagligt på sammagång??? tillslut hamnade vi i västerås på ett hotell, drack nån öl och sov för natten. 
lördag - hotellfrukost!!! mycket fint. sen rullade vi bilen mot sala silvergruva. köpte en biljett och klev in i någonslags hiss påväg ner 155m i jorden för att spana lite. ååå så går den sönder. ehe, vart lite nervigt kan jag medge. en räddade hiss fick lokalisera och komma för att hämta upp oss. fick klättra över och åka upp igen. fick ta en fika i väntan, för att få veta att hissen ej kommer lagas idag. fick istället gå ner för en 60m på en guidadtur. det va lite coolt ändå de med. spännande! åkte vidare mot fagersta för att kika på ett vattenfall. gick omkring lite och kunde inte hitta på det, när vi förstod, att vattenfallet hade torkat ut. hah, så jävla tråkigt. men hittade ett gäng söta mini bebis grodor iallafall. rullade vidare mot norberg, klackbergs gruvfält där vi vandrade omkring bland lite andra gruvor, genom tunnlar och en super fin "blå grottan". gick lite vilse lyckades vi med också, men gick bra ändå. åkte vidare till avesta å fick i oss lite käk. sen hade vi tänkt lite åka mot ett kalkbrott vid leksand, men vi styrde bilen hemåt istället. ett sista stopp vid kratte masugn, va inte jätte mycket att se. men kryllade av smultron. plockade ihop ett sånt myssommarsmultronstrå!!! sen intog vi soffan, drack ett glas vin, käkade lite popcorn och kollade serier.
söndag - sov halva dagen. tillslut tyckte rasse de räckte så fick lov att gå upp å käkade lite frulle. skulle städa å promma tänkte vi. men blev kvar i soffan tills vi kollat klart vår serie. då tog vi en liten promme innan vi fixade lite käk iallafall. sen åter film i soffan å vila för natten. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0